Are you ready to Kreddy?

2017-06-27

Ja! Nu finns en ny app som vi på UC utvecklat tillsammans med Schibsted Fintech AB. Vi kan nu erbjuda dig som privatperson möjligheten att ta del av ditt kreditbetyg och din kreditinformation, inte bara via minuc.se, utan även i den nya appen Kreddy.

I appen kan du som privatperson ta del av den information som finns i ditt "registerutdrag", så som befintliga lån och krediter samt ditt kreditbetyg. Du får information om hur lånen har utvecklats och tips och råd kring hur du kan förbättra din kreditvärdighet. I appen ges du som kund även möjlighet att teckna UC ID-Skydd för att få bevakning på ditt personnummer och avisering vid förändringar.

Med andra ord, are you ready to kreddy?

Kreddy är helt kostnadsfri så gå in och se ditt kredibetyg redan i dag. Ladda ner appen här!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få nyheter och tips inom affärs- och kreditinformationens värld.

Victoria Preger

Marknadschef

Victoria brinner för kommunikation i alla dess former. Hon har sedan 1999 arbetat med journalistik, marknadsföring, PR och kommunikation. Inom UC-koncernen är hon verksam som marknads- och kommunikationschef. Hon älskar att vistas i naturen, är aktiv barnledare i Friluftsfrämjandet, gillar de småländska skogarna där hon har sina rötter och havet där hon tillbringar ledig tid i fritidshuset på Åland.