Are you ready to Kreddy?

2017-06-27

Tillsammans med Schibsted Fintech AB har UC utvecklat Kreddy, en APP som erbjuder dig som privatperson möjligheten att ta del av ditt kreditbetyg och din kreditinformation.

I appen kan du som privatperson ta del av den information som finns i ditt "registerutdrag", så som befintliga lån och krediter samt ditt kreditbetyg. Du får information om hur lånen har utvecklats och tips och råd kring hur du kan förbättra din kreditvärdighet. I appen ges du som kund även möjlighet att teckna UC ID-Skydd för att få bevakning på ditt personnummer och avisering vid förändringar.

Med andra ord, are you ready to kreddy?

Kreddy är helt kostnadsfri så gå in och se ditt kredibetyg redan i dag. Ladda ner appen här!

Uppdaterad 2019-08-29

Victoria Preger

Nordisk marknads- och kommunikationsdirektör

Victoria brinner för kommunikation och har sedan 1999 arbetat med journalistik, marknadsföring, PR och kommunikation. Inom UC-koncernen är hon verksam som Nordisk marknads- och kommunikationsdirektör. Hon älskar att vistas i naturen och att vandra, är aktiv barnledare i Friluftsfrämjandet och tillbringar ledig tid i fritidshuset på Åland. Här bloggar hon om nya produkter och tjänster, digital transformering, socialt ansvarstagande, kundinsikter och gör omvärlds- och trendspaningar.