Karriär

Lediga-tjänster1-770x433.jpg

We grow together. We build trust. We care and dare. Bli en av oss!

Vi är en värderings- och målstyrd koncern som vill attrahera talanger i alla åldrar. Hos oss kan du göra karriär både som chef och specialist. Gillar du dessutom affärer och utveckling kommer du att trivas här.

Vi arbetar kontinuerligt med att stärka vårt ledarskap, som är nyckeln för att våra medarbetare ska trivas hos oss och kunna leverera med gott resultat.

Sedan 2018 ingår UC i det nordiska affärsinformationföretaget Enento Group. Vi har 420 medarbetare och är verksamma i Sverige under varumärket UC, i Finland under varumärket Suomen Asiakastieto samt med varumärket Proff i Norge, Danmark och Sverige.

Vi rekryterar omsorgsfullt och värderar personer som kan och vill bidra med sin kompetens. Vi erbjuder ett varierat utbud av tjänster och strävar mot att ha marknadsmässiga löner och attraktiva förmåner. Vi lägger stort värde i att vara skapa tillit, utvecklas tillsammans och vågar vara oss själva. 

Hybridarbete

Vi på UC/Enento Group har en hybrid arbetsmodell som gör det möjligt att kombinera fördelarna med kontorsarbete som från andra platser. Tillit är en viktig del i vår kultur och präglar hur vi arbetar, därför är det också en grundsten i vår filosofi kring det hybrida arbetssättet.

Läs mer om vårt hybrida arbetssätt (engelska)

Vår värdegrund:

We grow together: Det här betyder att vi är öppna för förändring och utmaningar. Vi känner oss trygga med att ibland tycka olika och misslyckas, vi strävar efter att utveckla oss själva och andra. Vi samarbetar över gränserna för att uppmuntra nya sätt att tänka och vara innovativa på. Vi är också nyfikna och engagerade i vårt pågående lärande.

We build Trust: Det här betyder att vi håller vad vi lovar, vi litar på varandra och tar hållbara beslut. Vi är modiga, öppna för att kommunicera och vi tar ansvar och ägarskap.

We care and dare: Det här betyder att vi vågar vara oss själva och att vi värdesätter mångfald i människor och i tänkande. Vi bidrar med höga ambitioner och självförtroende samt fokuserar på möjligheter och lösningar.

Vill du vara med på en tillväxt- och moderniseringsresa av ett väletablerat och starkt varumärke som dessutom är utnämnda till ett av Sveriges Karriärföretag 2023? I så fall är du kanske en av våra nya medarbetare.

 

Karriärföretag2023UC.png

 

 

Vi är UC

- en del av Enento Group

UC är en del av det nordiska företaget Enento Group som omsätter SEK 1,63 miljarder och har 449 medarbetare på åtta orter i Finland, Sverige, Norge och Danmark.

Läs mer om Enento Group