Utlandsupplysningar

Kreditupplysningar om utländska företag och personer

För dig som vill göra en ekonomisk bedömning av företag i utlandet kan vi erbjuda upplysningar från de flesta länder i världen. Informationen kan variera något beroende på legala förutsättningar per land.

Hur beställer du utländska upplysningar?

Vi kan erbjuda upplysningar på utländska företag och personer i de flesta länder i Europa och världen, de flesta kan du beställa enkelt via vår webbtjänst eller via ett API. Se nedan våra olika alternativ.

Upplysning

Norden

Tack vare UCs och finska Asiakastietos samarbete och partnerskap med Experian i Norge och Danmark, får du tillgång till hela den nordiska marknaden.

  • Företagsupplysningar
  • Personupplysningar
  • Adresskontroller
  • Kredituppföljning
  • Beslutslösningar
Kontakta oss

Upplysning

Europa

I Europa har vi samarbete med de ledande kreditupplysningsföretagen och kan erbjuda upplysningar från flertalet europeiska länder.

  • Företagsupplysning
  • Kredituppföljning
Kontakta oss

Upplysning

Övriga världen

Vi kan erbjuda kreditupplysningar från hela världen, det beror helt och hållet på dina behov. Kontakta oss så hjälper vi dig.

  • Levereras på engelska.
Kontakta oss

Våra olika typer av kreditupplysningar på utländska företag och personer

Vi har samma tre nivåer på upplysningar i Norden som i Sverige, nämligen Standard, Mini och Risk.

 

Utlandsupplysning Standard

En komplett kreditupplysning med bland annat styrelsefakta, bokslut och nyckeltal och betalningsanmärkningar.  Givetvis ingår riskklass och originalscore från vår utländska leverantör och kreditlimit.

Se exempel på UCs standardupplysning på danskt företag

Se exempel på UCs standardupplysning på finskt företag

 

Utlandsupplysning Mini

En mindre omfattande kreditupplysning än Standard, som innehåller riskklass, viss boksluts- och styrelseinformation, och betalningsanmärkningar.

 

Utlandsupplysning Risk

Innehåller Riskklass och betalningsanmärkningar.

 

Utlandsupplysningar på personer

Personupplysning Norge innehåller bland annat namn och adress, två års taxeringsuppgifter, Riskklass och betalningsanmärkningar.

Person Mikro Danmark respektive Finland innehåller namn, adress och betalningsanmärkningar. Vi erbjuder även Person Mikro Norge.

Se alla varianter Stäng

Kontakta mig