Integrationer för CRM och affärssystem

Berika ditt CRM med uppdaterad data om personer och företag

När du integrerar ditt CRM med UCs marknadsledande data om företag och konsumenter får du en djupare förståelse för dina kunder. Med våra flexibla APIer kan du vara säker på att alltid ha uppdaterad information i ditt affärssystem, oavsett om du vill hitta nya affärskontakter eller skapa en smidigare onboarding av nya kunder eller medlemmar.

Kontakta oss Utvecklare? till API-portalen

Alltid aktuell data

Automatisera och effektivisera dina affärsprocesser – slipp manuellt arbete och få tid över att fokusera på försäljningen.

Alltid aktuell data

Automatisera och effektivisera dina affärsprocesser – slipp manuellt arbete och få tid över att fokusera på försäljningen.

Smidigare onboarding

Få aktuella personuppgifter vid onboardingen av nya kunder eller medlemmar och minska risken för uteblivna affärer.

Smidigare onboarding

Få aktuella personuppgifter vid onboardingen av nya kunder eller medlemmar och minska risken för uteblivna affärer.

Gör djupare analyser

Se ett företags finansiella utveckling och stabilitet med data 10 år bakåt i tiden, och fånga upp eventuella varningssignaler.

Gör djupare analyser

Se ett företags finansiella utveckling och stabilitet med data 10 år bakåt i tiden, och fånga upp eventuella varningssignaler.

Rätt och komplett information i ditt kundregister

Visste du att ca 1,5 miljoner personer byter adress i Sverige varje år?

Adressinformation är en färskvara som måste uppdateras regelbundet för att vara aktuell. Varje dygn sker en mängd förändringar i ett kundregister och i snitt ändras informationen om cirka 20% av personerna varje år.

Vi hjälper dig att automatisera och effektivisera dina affärsprocesser. Se till att alltid ha den senaste personinformationen i ditt kund- eller medlemsregister och få en rad fördelar:

 • Fånga snabbt upp förändringar när dina kunder flyttar, utvandrar eller byter namn
 • Få aktuella personuppgifter vid onboardingen av nya kunder
 • Strukturera datahanteringen och eliminera risken för manuella fel

360-gradig insikt om kunden

Vill du få bättre kundinsikter och effektivare säljprocesser genom automatiserade arbetsflöden?

Genom att integrera UCs kvalitetssäkrade företagsinformation och konsumentdata direkt i ditt CRM eller affärssystem sparar du tid, pengar och tålamod. Dessutom minskar risken för manuella fel.

 • Med ett uppdaterat CRM får du dagsaktuell data om dina kunder, medlemmar eller givare, som ger dig värdefulla insikter och gör att du kan maximera affärspotentialen i dina sälj- och marknadsföringskampanjer.
 • Få en helhetsbild av dina kunder och prospekt så att du kan sätta upp en effektiv kundhanteringsstrategi. På köpet får du bättre förståelse för marknaden och skapar möjligheter för personligare interaktioner och en effektivare försäljningsprocess.

Vi erbjuder lösningar inom

Är ditt kundregister eller CRM uppdaterat med aktuell data?

I Sverige föds cirka 100 000 personer varje år – och ungefär lika många dör. UCs integrationer mot ditt CRM eller kundregister hjälper dig identifiera, verifiera och bevaka dina kunder eller medlemmar i realtid, vilket är en förutsättning för mer träffsäkra analyser som ökar din försäljning. 

Automatisera och effektivisera dina affärsprocesser och gör onboarding av nya kunder, medlemmar eller givare smidigare.

 • Skapa framgångsrika sälj- och marknadsföringskampanjer i ditt marketing automation-system genom uppdaterad personinformation som efterlever GDPR
 • Verifiera, komplettera och bevaka informationen om dina kunder i realtid via API eller filleverans
 • Minimera risken för uteblivna affärer
13726

Bearbeta rätt sorts kunder genom att hämta leads i realtid baserat på dina kundinsikter

Med korrekt företagsinformation så som organisationsnummer, information om styrelsen, koncernhierarki, företagets firmateckningsrättigheter och finansiell data blir din datakvalitet i systemet ovärderlig. Det hjälper dig kommunicera med befintliga och potentiella kunder utifrån deras behov, önskemål och krav.

 • Gör träffsäkra analyser och få nya kundinsikter genom att addera marknadsdata och ekonomisk information till köphistorik och marknadskanal.
 • Öka kors- och merförsäljning med vårt marknadsledande koncernregister som uppdateras dagligen.
 • Få tillgång till kontaktuppgifter till Sveriges viktigaste beslutsfattare och maximera affärspotential.
 • Skapa dig en helhetsbild av kunden direkt i ditt CRM och läs på om ett företag utifrån nyhetsflöden, inlägg på sociala medier, företagets jobbannonser och få insikter från företagets webbplats.
 • Använd vår moderna API-infrastruktur baserad på JSON och REST-API.
22458

Kontakt

Prata med någon av våra experter för att få veta mer

Vill du veta mer? Fyll i dina uppgifter så hör en av våra experter av sig till dig.

Dina kontaktuppgifter