Information

Just nu ringer personer i bedrägligt syfte och utger sig för att vara från UC. Var vaksam på detta och kom ihåg att UC aldrig ringer enskilda personer och ber dem att identifiera sig med BankID.

Mycket energi och kreativitet när unga ville lära sig om ekonomi

2019-11-04

I fredags var jag och min kollega Richard Damberg och träffade kunskapstörstande ungdomar inom ramen för vårt initiativ The Bill Academy. Så himla roligt och givande!

Vi på UC vill lära fler unga om vikten av att ha koll på sin privatekonomi och har därför inlett ett långsiktigt samarbete med Fryshuset. I fredags deltog vi på Fryshusets Camp Connect och hade en workshop med unga vuxna där vi diskuterade deras drömmar om att starta egna företag, poddar, event och mycket annat. Vi gav dem tips på vad de ska tänka på när de startar företag och pratade även om varför det är viktigt att ha koll på den egna privatekonomin.

Nu lanserar vi också matnyttig fakta och information på www.ungdomar.se där du som är ung kan ställa frågor anonymt till oss om privatekonomi. Det är vår egen stjärna från kundservice Linnea Fröberg som svarar på alla frågor. Linnea kan ni även följa på Instagram under @kreditkollen där hon delar mig sig av tips om privatekonomi.

/Victoria