Samarbeten

För att kunna erbjuda våra kunder de bästa och mest heltäckande lösningarna samarbetar vi med olika partners. Här nedanför berättar vi om ett urval av dem.

Affärsfakta i Sverige AB (AISA)

Affärsfakta i Sverige AB (AISA) är UCs största samarbetspartner när det kommer till försäljning av UCs produkter och tjänster som vänder sig till små- eller medelstora företag på den svenska marknaden. Bolaget har sitt huvudkontor i Stockholm, samt filialer i Örebro och Östersund.

Affärsfakta i Sverige AB (AISA), tidigare UC Affärsfakta AB, har under åren 2002-2019 varit ett dotterbolag inom UC-koncernen och verkar sedan september 2019 i egen regi som partner till UC AB.

För att komma i kontakt med Affärsfakta i Sverige AB kan du höra av dig via info@aisa.se.

BIGnet Alliance

BIGnet (Business Information Group Network) är ett partnerskap mellan marknadsledande kreditupplysningsföretag i 26 länder. Som ensam svensk medlem i BIGnet erbjuder UC dagsfärsk företagsinformation från länderna; Belgien, Frankrike, Irland, Italien, Lettland, Litauen, Nederländerna, Polen, Schweiz, Spanien, Storbritannien, Tjeckien, Tyskland, Österrike och USA.

Vi arbetar ständigt på att utöka antalet tillgängliga länder.

Nordic Credit Alliance

För att möta våra kunders informationsbehov gällande företag och privatpersoner i våra grannländer grundades Nordic Credit Alliance, NCA, år 2014. Det nordiska partnerskapet mellan UC, finska Asiakastieto, Experian Danmark och Experian Norge erbjuder information om drygt tre miljoner företag och 14 miljoner privatpersoner i de nordiska länderna, läs mer om NCA här.

Kivra

Digitala kreditupplysningskopior

Vårt samarbete med Kivra innebär att vi kan arbeta proaktivt med att erbjuda privatpersoner kreditupplysningskopior i en digital brevlåda kopplad till sitt personnummer. Den digitala brevlådan Kivra är säker, bra för miljön och tillgodoser de integritetsförstärkande ändringarna i kreditupplysningslagen.

Kivra är vår huvudleverantör av digitala kreditupplysningskopior, men vi samarbetar även med andra digitala brevlådeaktörer.

Läs mer på www.kivra.com