Samarbeten

För att kunna erbjuda våra kunder de bästa och mest heltäckande lösningarna samarbetar vi med olika partners. Här nedanför berättar vi om ett urval av dem.

BIGNet

Internationellt samarbete

BIGnet (Business Information Group Network) är ett partnerskap mellan marknadsledande kreditupplysningsföretag i 26 länder. Som ensam svensk medlem i BIGnet erbjuder UC dagsfärsk företagsinformation från europeiska länder; Belgien, Frankrike, Irland, Italien, Lettland, Litauen, Nederländerna, Polen, Spanien, Storbritannien, Schweiz, Tjeckien, Tyskland och Österrike.

Vi arbetar ständigt på att utöka antalet tillgängliga länder.

Nordic Credit Alliance

För att möta våra kunders informationsbehov gällande företag och privatpersoner i våra grannländer grundades Nordic Credit Alliance, NCA, år 2014. Det nordiska partnerskapet mellan UC, finska Asiakastieto, Experian Danmark och Experian Norge erbjuder information om drygt tre miljoner företag och 14 miljoner privatpersoner i de nordiska länderna, läs mer om NCA här.

Kivra

Digitala kreditupplysningskopior

Vårt samarbete med Kivra innebär att vi kan arbeta proaktivt med att erbjuda privatpersoner kreditupplysningskopior i en digital brevlåda kopplad till sitt personnummer. Den digitala brevlådan Kivra är säker, bra för miljön och tillgodoser de integritetsförstärkande ändringarna i kreditupplysningslagen.

Kivra är vår huvudleverantör av digitala kreditupplysningskopior, men vi samarbetar även med andra digitala brevlådeaktörer.

Läs mer på www.kivra.com

 

Affärsfakta Sverige

Partner telefonförsäljning

Affärsfakta i Sverige AB (AISA) är UCs största partner när det gäller telefonförsäljning på den svenska marknaden och för UCs produkter och tjänster som vänder sig mot små- eller medelstora företag. Bolaget har sitt huvudkontor granne med UC AB i Liljeholmen/Stockholm samt filialer i Norrtälje, Örebro och Östersund.

AISA drevs åren 2002-2019 som dotterbolag inom UC AB koncernen men verkar sedan september 2019 i egen regi.

För att komma i kontakt med Affärsfakta i Sverige AB kan du maila info@aisa.se