UC.se mobil
Vad kan vi hjälpa dig med?

Jobba på UC


Värdeskapande, ansvarsfulla och passionerade

Inom UC-koncernen är vi ca 300 medarbetare som finns representerade i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vårt huvudkontor är beläget Marievik i Stockholm, där vi sitter i nyrenoverade lokaler, granne med Årstavikens vatten och Liljeholmens centrum. Även våra försäljningskontor i Göteborg och Malmö är moderna och centralt belägna.

Vi är en värderings- och målstyrd koncern som vill attrahera talanger i alla åldrar och hos oss kan du göra karriär både som chef och specialist. Gillar du dessutom affärer och utveckling kommer du att trivas här. Vi arbetar kontinuerligt med att stärka vårt ledarskap som vi ser är nyckeln för att våra medarbetare ska trivas hos oss och kunna leverera med gott resultat.  

Vi rekryterar omsorgsfullt och värderar personer som kan och vill bidra med sin kompetens, att du passar in i vårt gäng är en självklarhet för att du ska trivas hos oss.

Vi på UC erbjuder ett varierat utbud av tjänster och strävar mot att ha attraktiva villkor såsom marknadsmässiga löner och attraktiva förmåner.

Vi lägger stort värde i att vara värdeskapande, ansvarsfulla och passionerade. Vill du vara med på en tillväxt och moderniseringsresa av ett väletablerat och starkt varumärke? I så fall är du kanske en av våra nya medarbetare.


Här hittar du våra aktuella lediga tjänster!