The Bill

Vårt bidrag till ungas framtid

TheBill-370.pngPå UC vill vi bidra till ett bättre samhälle och framförallt en bättre framtid för unga i vårt land. Därför driver vi initiativet The Bill.

The Bill är ett initiativ som syftar till att utbilda unga vuxna i allt vad som rör privatekonomi. Med start hösten 2018 genomför vi en rad aktiviteter som syftar till att sprida kunskap, lärdomar och vägledning i hur man bäst sköter sig egen ekonomi, hur man kan spara inför framtiden och hur man kan undvika att hamna i ekonomiska problem. Varför gör vi detta?

 

 

Ett samhällsansvar som genomsyrar oss

På UC anser vi oss ha ett samhällsansvar, ett ansvar som genomsyrar hela vår verksamhet, med kreditupplysningar som ett fundament. Vad är då ett bättre ställe att börja än hos unga vuxna som är på väg mot att köpa sin första lägenhet, spara till sin drömresa eller bygga upp en buffert inför framtiden?

Vi vill öka kunskapen om privatekonomi hos unga och även dra vårt strå till stacken för att minska överskuldsättningen i samhället. Vi vill även sprida all den kunskap vi besitter och även agera kanal för andra i vårt samhälle som har erfarenheter att bidra med. 

The Bill Meetup

Under hösten 2018 anordnade vi vårt första Bill Meetup, ett inspirationsevent för unga inom privatekonomi. 

UC + Fryshuset

Under 2019 inleder vi ett samarbete med Fryshuset i Stockholm, som ett led i att fortsätta utbilda alla unga i privatekonomi. Samarbetet involverar bland annat inspelning av podcasts, workshops och utbildningar och löpande råd och stöd inom just privatekonomi.

 

The Bill Meetup

Årets ekonomievent för unga

The Bill Meetup är första steget i vårt initiativ, ett inspirationsevent för unga inom privatekonomi. I september 2018 gick första The Bill Meetup av stapeln och fler kommer det bli!

Här kan du läsa om The Bill Meetup 2018

Är du under 21?

Då bjuder vi på Kreditkollen!

Vi tycker det är viktigt att unga får koll på sin ekonomi och sitt UC-Score. Därför ger vi bort Kreditkollen till alla som är under 21 år!

Skaffa Kreditkollen kostnadsfritt här!