UC.se mobil

Vi hjälper dig genom hela din affärsprocess

UC erbjuder lösningar för alla våra kunders behov.

En lösning från UC kan hjälpa dig och ditt företag att hitta nya kundgrupper, göra kreditbedömningar, följa upp och analysera. Vi kan även hjälpa dig med inkasso genom våra samarbetspartners.  

Nedan finner du alla våra lösningar inom hela din affärsprocess. Du kan även välja en annan kategori genom att klicka på ändra i den svarta menyn där det nu står ALLA.  

 • Ta en UC & bedöm vem du skall göra affärer med
  Vår lösning baseras på världsledande produkter, där du får en kostnadseffektiv ärendehantering med ett kontrollerat risktagande.
 • Satsa på affärer utanför Sverige med Nordenupplysningar
  På några sekunder får du dagsaktuell information om företag och privatpersoner i Norden, och på företag i Europa och övriga världen
 • Bevaka och följ upp dina kunder
  Bevaka och följ upp så får du tidigt en varningssignal om något är galet. Det hjälper dig att undvika kreditförluster.
 • UC riskintyg, sigill och certifikat visar din goda kreditvärdighet.
  UC:s Värdebevisprodukter är en kvalitetsstämpel som berättar för omvärlden att ditt företag har god överlevnadsförmåga och är kreditvärdigt.
 • UC förädla — verktyg för bättre kunskap om befintliga kunder
  Under UC Förädla har vi samlat alla verktyg du behöver för att lära dig mer om dina befintliga kunder. Både om företag och om privatpersoner. Vi erbjuder dig registervård för aktuella och uppdaterade kundregister, hjälper dig att använda informationen du har på bästa sätt och följer upp resultaten för bästa resultat. Så att du lär känna dina kunder och steg för steg kan identifiera de allra bästa.
 • UC Upptäck — verktyg för att hitta nya, lönsamma kunder
  Under UC Upptäck finns marknadens bästa verktyg för att hitta nya kunder som har just de egenskaper du söker. Vi hjälper dig att göra bättre adressinköp i relevanta register, hittar tvillingar till dina bästa befintliga kunder och erbjuder marknadens bästa verktyg för effektiva företagsurval.
 • Säkra att du får betalt
  Inkasso är mer än bara indrivning av skulder. UC kan hjälpa dig att särskilja bra betalare från dåliga. Då minskar du inkassokostnaderna.
 • Analysera och utveckla dina affärer
  UC:s affärsanalytiker ger verktygen för att fatta korrekta beslut; vem som ska beviljas kredit, vilket belopp, och till vilket pris.
 • Säg ja till fler lönsamma affärer med rätt riskhantering
  Med UC Risk Företag beräknas överlevnadsförmågan hos svenska företag med stor precision.
 • Analysera din marknad och hitta nya målgrupper
  UC:s unika affärsinformation, kombinerat med överlägsen branscherfarenhet och analyskraft, ger dig kunskap om dina kunder och prospekts.