Så undviker företag eventuella kreditförluster med UC Direkt

2024-03-22

I en värld där snabba och välgrundade beslut kan vara avgörande så är tillförlitlig information en ovärderlig tillgång. Tobias Hultman, en av försäljningsprofilerna på UC, har under de år han jobbat på UC sett hur UC Direkt försett företag med nödvändiga insikter för att fatta kloka affärsbeslut.

- UC Direkt är en enkel och smidig tjänst som togs fram för företag som har behov av företags- och personupplysningar men i mindre volymer och samtidigt ha möjlighet till företagsbevakning. Reaktionen från mina kunder har alltid varit positiv, de förstår snabbt hur tjänsten fungerar och kommer igång direkt.

UC Direkt erbjuder inte bara enkelhet utan även precision och det som gör tjänsten unik på marknaden är användarvänligheten och den unika bedömningen som görs på upplysningarna, berättar Tobias.

- Ett flertal gånger har jag sett att vår upplysning flaggat för ett bolag där våra konkurrenter gett grönt ljus. Det har hänt att vi fått in kunder som gjort affärer i tron att bedömningen som vår konkurrent gjort är att lita på, vilket i sin tur lett till en kreditförlust.

Tobias berättar hur varje kundkontakt ger honom värdefulla erfarenheter av förtroende och förståelse för verksamheters olika behov. Han understryker tjänstens mångsidighet och hur det går att skräddarsy lösningar för att matcha unika behov och situationer.

- Oavsett företagstyp kan UC Direkt vara en ovärderlig tillgång. För en nystartad verksamhet kan en enkel upplysning skänka trygghet inför den första affären, medan etablerade företag kan använda tjänsten för att säkerställa sunda affärsbeslut och minimera risker.

Genom att tillhandahålla snabb och relevant information gör UC Direkt affärsbesluten säkrare och lättare för företagare. 

Läs mer om UC Direkt