UC anordnar unikt utbildningstillfälle för kreditbranschen

Pressmeddelande apr 13, 2018 01:30

UC öppnar i vår upp sina lokaler i Stockholm för ScorePlus, det erkända europeiska utbildnings- och konsultföretaget som till vardags har sitt säte i Bristol och Paris. Samarbetet mellan UC och ScorePlus innebär att Sveriges kreditbransch får en unik möjlighet att anmäla sig till de eftertraktade utbildningstillfällena, ledda av Gerard Scallan, pionjär inom modellbyggande.

I vår inleder UC och ScorePlus ett samarbete. Samarbetet innebär att ScorePlus arrangerar sin erkänt högt eftertraktade kurs Building Better Scorecards: Concepts and Techniques of Scorecard Development – för första gången i Norden.

- Det är med öppna armar vi välkomnar ScorePlus och ytterligare befäster vår utbildningsenhet på UC som ett av landets främsta för dig som är verksam inom bank- och finansbranschen, säger Richard Damberg, utbildningsansvarig på UC.

- Det här är ett unikt samarbete och en fantastisk möjlighet för alla som arbetar med analys och modellutveckling i Norden, och det ska bli ett sant nöje att välkomna dem till UC och Sverige, avslutar Peter Rauma, chef för analys och modellutveckling på UC.

ScorePlus håller sin kurs Building Better Scorecards: Concepts and Techniques of Scorecard Development den 29-31 maj i år.

För mer information, exakta tider och pris, besök uc.se/kreditkurser
Kurshållare är den erfarne Gerard Scallan, pionjär inom modellbyggande och ledande konsult i branschen med 30 års erfarenhet.