UC Business School

Boka vårens kurser redan nu!

Vad behöver du hjälp med?

Spara tid och öka din försäljning

Låt AI hitta din nästa affärsmöjlighet

Med Goava Discover har du all företagsdata på ett och samma ställe så att du kan göra effektiv research innan du kontaktar kunden. Du behöver inte ödsla tid på att hitta intressanta företag, det sker per automatik och du får även hjälp att prioritera.

Läs mer här!

UC hjälper E.ON att minimera kreditriskerna

Nytt kundcase!

Ta säkrare affärsbeslut

Snabbt, enkelt och online

Nu har vi gjort det enklare för dig att ta säkrare affärsbeslut. Köp företagsupplysning, årsredovisning, registreringsbevis eller någon av våra andra produkter som går att köpa direkt online. 

Beställ online

Kunskap & inspiration

Här har vi samlat våra bästa tips och guider – vill du fördjupa dig i något område har vi många artiklar och blogginlägg som vi hoppas kan vara intressanta. Kolla gärna våra kundcase, där våra kunder berättar hur vi hjälpt dem att drömma större.

Ta mig till Kunskap & inspiration

Lär dig mer om kassaflödesanalysen

UC Business School

Passa på att anmäla dig till två digitala förmiddagar med föreläsning, interaktivitet och övningar! Med kursen Så förstår du kassaflödesanalysen får du en förståelse för vad som skapar kassaflöden, hur olika typer av affärstransaktioner ger olika flöden samt lär dig ta ställning till vad som är ett bra kassaflöde. Genom spel, tävlingar, gruppövningar, företagscase och en engagerad föreläsare får du på ett enkelt och roligt sätt en bättre förståelse av företagets kassaflöde som gör att du kan ta bättre affärsbeslut.

Läs mer och anmäl dig här!