Sommarkampanj!

Bli trygg i sommar med UC ID-Skydd, nu 69 kr/mån (ord. 89 kr)

UC dagen Stockholm

Ännu fler intressanta talare i programmet!

Årets program är fullspäckat med värdefull kunskap, inspiration och underhållning för dig som vill veta mer om morgondagens teknik, hur framtidens lånemodell kommer att se ut, och hur du bör leda i en ständig tid av förändring. Och hur mår vår ekonomi – egentligen? 

På scen ser vi bland andra Mark Levengood, Mona Riabacke och Märtha Rehnberg. Dessutom får du chansen att nätverka med andra deltagare, inte minst under det avslutande minglet med tilltugg.

Läs mer om dagen och anmäl dig här

Gå en av våra populära kurser i höst

Få 20 procent rabatt på kursavgiften

Rabatten gäller kurserna "Så jobbar du med företagskrediter", "Så bedömer du enskild firma" och "Lär dig undvika att drabbas av Bedrägerier - grundkurs" och anmälan ska göras innan 2019-08-20.

Läs mer här! 

Nytt blogginlägg

Så får unga bättre koll på ekonomi

Vi tycker det är viktigt att unga lär sig om ekonomi och har därför lansererat The Bill Academy. I korta filmer på Instagram ger vår kollega Linnéa tips om hur man som ung kan förbättra sin ekonomi och pratar om varför det är så viktigt att ha koll! 

Läs mer i Victorias blogginlägg!

PSD2 och Open Banking

Var med och utveckla vår nya tjänst med oss!

Vi utvecklar just nu en digital tjänst som genom tillgång till bankkontodata kommer förbättra kreditgivningsprocesser, kundupplevelser och minska risken för överskuldsättning. Läs Petters blogginlägg om detta och hur du kan vara med oss och utveckla den nya tjänsten!  

Läs Petters blogginlägg här!

Vad behöver du hjälp med?

Kunskap & inspiration

Här har vi samlat våra bästa tips och guider – vill du fördjupa dig i något område har vi många artiklar och blogginlägg som vi hoppas kan vara intressanta. Kolla gärna våra kundcase, där våra kunder berättar hur vi hjälpt dem att drömma större.

Ta mig till Kunskap & inspiration