Jag hade påbörjat ett urval och var borta från datorn en halvtimme, måste jag börja om?

Efter 30 minuters inaktivitet sparas ditt urval automatiskt tillsammans med övriga urval på UCs server. Urvalet får namnet "Automatiskt sparat urval". Du kan se alla dina sparade urval genom att klicka på länken "Öppna sparat urval". Där kan du också spara urvalet med ett eget namn.

Var det här svaret till hjälp?

Vad tråkigt,

Vår kundtjänst hjälper dig gärna med dina frågor, fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.