Vinden har vänt för utsatta branscher

Går åt rätt håll om man tittar på konkurserna första kvartalet

Vad behöver du hjälp med?

Hållbar utveckling inom bank och finans

Nu ökar kraven, hur ligger ni till i det arbetet?

Kraven på hållbarhet inom finansvärlden ökar lavinartat från alla håll, inte minst från konsumenter och myndigheter. Det är dags att verkligen visa att man vill driva och påverka hur en hållbar omstart av samhälle och näringsliv ser ut i vårt nya normala. Och grunden till arbetet kan med fördel utgå från Agenda 2030 och de 17 globala målen för hållbar utveckling.

Läs mer i här!

Advisa bryter ny mark och hjälper fler med säker data

Nytt kundcase!

Läs om Advisas resa här!

Viktig information

Så här hanterar vi coronaviruset

Vi följer noga utvecklingen av coronapandemin och har en kontinuitetsplan som inkluderar en krisplan samt likvärdiga planer för att säkerställa vår verksamhets kontinuitet vid olika generiska scenarier som kan tänkas uppstå. Kontinuitetsplanen styr i detalj vilket agerande som ska äga rum om ett eller flera av dessa scenarier uppstår.

Denna kontinuitesplan är nu aktiverade på grund av coronaviruset. 

Läs mer om vilka åtgärder vi har vidtagit här! 

Ta säkrare affärsbeslut

Snabbt, enkelt och online

Nu har vi gjort det enklare för dig att ta säkrare affärsbeslut. Köp företagsupplysning, årsredovisning, registreringsbevis eller någon av våra andra produkter som går att köpa direkt online. 

Beställ online

Kunskap & inspiration

Här har vi samlat våra bästa tips och guider – vill du fördjupa dig i något område har vi många artiklar och blogginlägg som vi hoppas kan vara intressanta. Kolla gärna våra kundcase, där våra kunder berättar hur vi hjälpt dem att drömma större.

Ta mig till Kunskap & inspiration