Ändrade öppettider för kundservice via telefon

Idag har vår kundservice via telefon öppet till klockan 13:30, efter denna tid besvarar vi förfrågningar via info@uc.se eller Facebook. Detta på grund av utbildning. Vi ber om ursäkt för de eventuella problem detta medför. 

 

Nya inkomstuppgifter för över 2,8 miljoner svenskar!

Deklarerade du i mars? Då kan du se dina uppdaterade uppgifter.

Färsk konkursstatistik

Första konkursvågen över och kortvarig stabilisering är att vänta

UCs statistik visar att de kraftiga konkursökningar landet har upplevt de senaste månaderna är över. Konkurserna är åter på normala nivåer med undantag av hotell- och restaurang där konkurserna ökar fortsatt. 

Ta del av statistiken

Nu blir Kreditupplysningen ännu bättre

Se CSN-lån direkt i upplysningen

Nu blir det enklare för dig som kreditgivare och du kan få information om CSN-lån direkt i våra kreditupplysningar. Det är vi det enda kreditupplysningsföretaget i Sverige som erbjuder. Informationen ger dig en ännu mer träffsäker grund till att fatta goda beslut på.

Läs mer i Gabriellas blogginlägg! 

Enklare att ta internationella upplysningar!

Hämta och bevaka kreditinformation via API

Nu kan du få kreditupplysningar om utländska företag via API, vilket gör det smidigt att integrera informationen direkt i ditt affärssystem! Det hjälper dig att göra en säkrare bedömning när du exempelvis ingår ett kreditavtal eller behöver kontrollera ett företags kreditvärdighet. Dessutom har du nu även möjligheten att bevaka dina utländska kunder och leverantörer med vårt nya API för internationell kredituppföljning, för att bedöma vilken riskexponering du har i din kreditportfölj.

Jag vill veta mer!

Viktig information

Så här hanterar vi coronaviruset

Vi följer noga utvecklingen av coronapandemin och har en kontinuitetsplan som inkluderar en krisplan samt likvärdiga planer för att säkerställa vår verksamhets kontinuitet vid olika generiska scenarier som kan tänkas uppstå. Kontinuitetsplanen styr i detalj vilket agerande som ska äga rum om ett eller flera av dessa scenarier uppstår.

Denna kontinuitesplan är nu aktiverade på grund av coronaviruset. 

Läs mer om vilka åtgärder vi har vidtagit här! 

Vad behöver du hjälp med?

Kunskap & inspiration

Här har vi samlat våra bästa tips och guider – vill du fördjupa dig i något område har vi många artiklar och blogginlägg som vi hoppas kan vara intressanta. Kolla gärna våra kundcase, där våra kunder berättar hur vi hjälpt dem att drömma större.

Ta mig till Kunskap & inspiration