Ta hand om dig och familjen i jul

Nu har vi kampanjpris på UC ID-Skydd!

Vad behöver du hjälp med?

Advisa bryter ny mark och hjälper fler med säker data

Nytt kundcase!

Läs om Advisas resa här!

Jag skulle vilja ha en AI tack!

När ingen vill verka okunnig

Visste du att det danska språket är så svårt att inte ens danskarna själva förstår varandra? De låtsas faktiskt bara förstå, för att upprätthålla den gemytliga stämningen. Ibland slänger de iväg något ord som en chansning och får ett nervöst nickande till svar. Skämt å sido - det är ju inte sant men en bild som visas upp i en fantastisk sketch som Olle Engdegård liknar med många samtal om hajpad tekonologi. Alla låtsas förstå vad det är man pratar om och ingen vill verka okunnig, känner du igen dig?

Läs mer i bloggen!

Viktig information

Så här hanterar vi coronaviruset

Vi följer noga utvecklingen av coronapandemin och har en kontinuitetsplan som inkluderar en krisplan samt likvärdiga planer för att säkerställa vår verksamhets kontinuitet vid olika generiska scenarier som kan tänkas uppstå. Kontinuitetsplanen styr i detalj vilket agerande som ska äga rum om ett eller flera av dessa scenarier uppstår.

Denna kontinuitesplan är nu aktiverade på grund av coronaviruset. 

Läs mer om vilka åtgärder vi har vidtagit här! 

Ta säkrare affärsbeslut

Snabbt, enkelt och online

Nu har vi gjort det enklare för dig att ta säkrare affärsbeslut. Köp företagsupplysning, årsredovisning, registreringsbevis eller någon av våra andra produkter som går att köpa direkt online. 

Beställ online

Kunskap & inspiration

Här har vi samlat våra bästa tips och guider – vill du fördjupa dig i något område har vi många artiklar och blogginlägg som vi hoppas kan vara intressanta. Kolla gärna våra kundcase, där våra kunder berättar hur vi hjälpt dem att drömma större.

Ta mig till Kunskap & inspiration