Följ ditt UC-score

Med hjälp av Kreditkollen

Vad behöver du hjälp med?

Hur mår Kreditsverige och företagen?

Nytt blogginlägg!

Gabriella som är Chef på Kreditinformationstjänster här på UC, ger oss en bild av nuläget när det gäller hur Kreditsverige och företagen mår.

Läs mer på bloggen

Lån & Spar Bank växer med säker data

UC har varit med sedan starten 2006

Den data vi får från UC är en viktig förutsättning för hela vår affärsmodell. För att kunna ta ställning till kreditansökningar krävs väldigt mycket information om kunden. Det är en nödvändighet för att vi ska kunna göra korrekta riskbedömningar. Med hjälp av den data UC levererar kan vi snabbt skapa oss en bild av kundens ekonomi. Det gagnar både oss och kunden, säger Oscar Siöström, Sverigechef på Lån & Spar Bank.

Läs mer i kundcaset

Viktig information

Så här hanterar vi coronaviruset

Vi följer noga utvecklingen av coronapandemin och har en kontinuitetsplan som inkluderar en krisplan samt likvärdiga planer för att säkerställa vår verksamhets kontinuitet vid olika generiska scenarier som kan tänkas uppstå. Kontinuitetsplanen styr i detalj vilket agerande som ska äga rum om ett eller flera av dessa scenarier uppstår.

Denna kontinuitesplan är nu aktiverade på grund av coronaviruset. 

Läs mer om vilka åtgärder vi har vidtagit här! 

Ta säkrare affärsbeslut

Snabbt, enkelt och online

Nu har vi gjort det enklare för dig att ta säkrare affärsbeslut. Köp företagsupplysning, årsredovisning, registreringsbevis eller någon av våra andra produkter som går att köpa direkt online. 

Beställ online

Kunskap & inspiration

Här har vi samlat våra bästa tips och guider – vill du fördjupa dig i något område har vi många artiklar och blogginlägg som vi hoppas kan vara intressanta. Kolla gärna våra kundcase, där våra kunder berättar hur vi hjälpt dem att drömma större.

Ta mig till Kunskap & inspiration