Vi närmar oss UC-dagarna i Göteborg och Malmö

2017-04-11

UC-dagarna är ett ytterligt tillfälle att mingla och utbyta erfarenheter med kollegor i branschen.

Vi kommer i maj få träffa den inspirerande mannen Magnus Helgesson, grundare av kedjan Harrys och numera föreläsare/coach – han ger oss tips om att utveckla oss själva samt att hjälpa sitt företag eller andra företag att sikta mot framgång!

Aktuella ämnen kommer att lyftas upp. Till exempel så släpps vårpropositionen den 18 april och på UC-dagen i Göteborg berättar Bettina Kashefi från Svenskt Näringsliv om hur det kommer att påverka Sveriges ekonomi, hon berättar även om den internationella marknaden och hur internationell politik påverkar oss i Sverige.

Något som alla pratar om just nu är nya är nya dataskyddsförodningen, GDPR, men hur och vad bör man göra – det får man svar på under UC dagarna.

Kunskap, glädje och inspirerande talare kommer UC-dagarna bestå av – You have to be there!!

 

 

Gabriella Göransson

VD UC AB

Med expertis inom kreditgivningsfrågor brinner Gabriella extra mycket för effektiva processer. Förutom jobb och familj sätter god mat, vänner och resor guldkant på hennes tillvaro. Här bloggar hon om vad som händer i kreditinformationsvärlden, både hos oss men i stort. Hon är även duktig på trender inom bedrägerier och delar med sig av sitt stora kunnande.