Intervju med Jennie från Danske Bank

2023-11-02

Min intervjuserie fortsätter! Att föra en öppen dialog med andra eldsjälar i finanssektorn är någonting jag starkt tror på för att vi tillsammans ska kunna bygga en gemensam förståelse över utmaningar och möjligheter.

Idag har jag det stora nöjet att presentera en ny videoblogg där jag har intervjuat Jennie Sandén, privatekonom på Danske Bank. Med hennes nästan 30 år av erfarenhet i branschen och ett otroligt starkt driv till att vilja hjälpa andra fatta bättre och mer välgrundade ekonomiska beslut tyckte jag det skulle vara spännande att sitta ned med Jennie. Jag ville höra mer om hennes tankar om överskuldsättningsproblematiken och de negativa trender vi ser framför oss - ett intressant ämne vi båda brinner för.

Men vad pratade vi om då, mer exakt? Här är några av de frågor som jag lyfte; 

  • Hur ser den övergripande överskuldsättningen ut i Sverige?
  • Hur kommer vi åt och tacklar det här problemet?
  • Hur ser det ut med ekonomisk ojämnställdhet i Sverige?
  • Är förslaget på ett centralt skuldregister en bra lösning för Sverige?

Om du precis som jag tycker dessa frågor är superintressanta så ska du definitivt titta på hela intervjun i videon här nedan!

Är du också intresserad av att prata om överskuldsättningsproblematiken med mig? Då kan du kontakta mig på gabriella.goransson@uc.se

/Gabriella

Gabriella Göransson

VD UC AB

Med expertis inom kreditgivningsfrågor brinner Gabriella extra mycket för effektiva processer. Förutom jobb och familj sätter god mat, vänner och resor guldkant på hennes tillvaro. Här bloggar hon om vad som händer i kreditinformationsvärlden, både hos oss men i stort. Hon är även duktig på trender inom bedrägerier och delar med sig av sitt stora kunnande.