Information

Just nu ringer personer i bedrägligt syfte och utger sig för att vara från UC. Var vaksam på detta och kom ihåg att UC aldrig ringer enskilda personer och ber dem att identifiera sig med BankID.

UC-dagarna - ett bra sätt att hålla sig uppdaterad

2017-02-23

Tiden går fort, det känns inte som om det var så länge sedan som vi hade förmånen att träffa kunder och samarbetspartners på UC-dagarna 2016. Nu är det snart dags igen!

I maj kommer UC-dagarna hållas i Göteborg och Malmö och sedan i oktober är det dags för Stockholm. Vi arbetar med årets program för fullt och det dröjer inte länge innan du kommer kunna ta del av spännande nyheter.
I filmen får ni några klipp från UC-dagarna 2016. När vi ses nästa gång kommer vi bl.a. ge er uppdaterad status kring svenska privatpersoners ekonomi och vad som händer på marknaden i stort. För precis som Anna Breman (chefsekonom på Swedbank) säger i filmen nedan så är det snabba ändringar i vår marknad, så det gäller ständigt att hålla sig uppdaterad. Hoppas vi ses på någon av våra kommande event!

Se till att boka in datumet för din närmsta UC-dag i kalendern på en gång:
9 maj: UC-dagen i Göteborg, Gothia Towers
10 maj: UC-dagen i Malmö, Malmö Börshus
25 oktober: UC-dagen i Stockholm

Gabriella Göransson

VD UC AB

Med expertis inom kreditgivningsfrågor brinner Gabriella extra mycket för effektiva processer. Förutom jobb och familj sätter god mat, vänner och resor guldkant på hennes tillvaro. Här bloggar hon om vad som händer i kreditinformationsvärlden, både hos oss men i stort. Hon är även duktig på trender inom bedrägerier och delar med sig av sitt stora kunnande.