Omvärldsbevakning, branschnytt, mingel och skoj

2016-06-28

När jag pratade med några av deltagarna på förra årets UC-dag var det här de vanligaste orden att beskriva dagen med

 Att mingla med branschkollegor är nyttigt, utvecklande och väldigt roligt. Just den superba mingelfaktorn är en av många anledningar till att UC-dagen är årets bästa arbetsdag enligt mig.

Och nu börjar planerna för höstens UC-dag verkligen ta form – vi har en riktigt bra dag att se fram emot den 19 oktober! För att nämna några ser jag extra mycket fram emot att höra Göran Persson, Klas Hallberg och såklart moderator Karin Adelsköld.

Vi kommer publicera talare och programpunkter löpande, så ett hett tips är att ha koll här på uc.se. Och om du bokar innan den 11 augusti får du dessutom 700 kronor rabatt!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få nyheter och tips inom affärs- och kreditinformationens värld.

Så här behandlar vi information om dig

Gabriella Göransson

Vice vd och chef Kreditinformationstjänster

Med många års erfarenhet från kreditupplysningsbranschen i bagaget arbetar Gabriella idag som vice affärsområdeschef inom UCs kreditinformationstjänster. Med expertis inom kreditgivningsfrågor brinner Gabriella extra mycket för effektiva processer. Förutom jobb och familj sätter god mat, vänner och resor guldkant på hennes tillvaro. Här bloggar hon om vad som händer i kreditinformationsvärlden, både hos oss men i stort. Hon är även duktig på trender inom bedrägerier och delar med sig av sitt stora kunnande.