Nu lanserar vi Tambur – en tjänst som förenklar bostadstillträden

2018-04-12

Under en lång tid har vi tillsammans med banker och mäklare arbetat för att förenkla administrationen kring bostadsaffärer. Och efter många års hårt arbete är tjänsten nu äntligen här, färdig att använda.

Vi som någon gång köpt eller sålt en bostad vet att det finns en del dokumentation och hantering av papper att ta sig igenom innan affären är klar. Vad vi tillsammans med bankerna och mäklarfirmorna nu gjort är att skapa en portal där vi nu digitaliserar stora delar av processen, något vi vet kommer gynna alla inblandade parter, från köpare och säljare till bank och mäklare.

Efter ett intensivt projekt med många intressenter är vi alltså i hamn och vi känner en otrolig stolthet i att kunna presentera Tambur.

Tambur är helt kostnadsfritt att använda och äntligen får alltså banker och mäklare ett verksamhetsstöd för tillträden till privatbostäder genom att all information och kommunikation som behöver utbytas mellan banker och mäklare inför tillträdet finns på ett ställe.

Så nästa gång du köper eller säljer en bostad hoppas jag att du märker att det går mycket snabbare!

Hälsningar

Gabriella

 

Uppdaterad 2021-03-15

 

Gabriella Göransson

VD UC AB

Med expertis inom kreditgivningsfrågor brinner Gabriella extra mycket för effektiva processer. Förutom jobb och familj sätter god mat, vänner och resor guldkant på hennes tillvaro. Här bloggar hon om vad som händer i kreditinformationsvärlden, både hos oss men i stort. Hon är även duktig på trender inom bedrägerier och delar med sig av sitt stora kunnande.