Just nu! Skaffa ID-skydd till kampanjpris

Låt inte bedragare arbeta oupptäckt

Vad behöver du hjälp med?

UC hjälper E.ON att minimera kreditriskerna

Nytt kundcase!

Läs om E.ONs resa här!

-"Hållbarhet är ett måste för att vi ska förbli relevanta"

Hans Beyer, Chief Sustainability Officer på SEB

Världen är fokuserad på att investera pengar på ett hållbart sätt och de finansiella institut som tappar allmänhetens förtroende har ingen framtid. I den här artikeln resonerar han kring betydelsen av hållbarhet för bankaffären. Du får också en inblick i hållbarhetsarbetet inom Enento Group, där vi på UC ingår.

Läs mer här!

Viktig information

Så här hanterar vi coronaviruset

Vi följer noga utvecklingen av coronapandemin och har en kontinuitetsplan som inkluderar en krisplan samt likvärdiga planer för att säkerställa vår verksamhets kontinuitet vid olika generiska scenarier som kan tänkas uppstå. Kontinuitetsplanen styr i detalj vilket agerande som ska äga rum om ett eller flera av dessa scenarier uppstår.

Denna kontinuitesplan är nu aktiverade på grund av coronaviruset. 

Läs mer om vilka åtgärder vi har vidtagit här! 

Ta säkrare affärsbeslut

Snabbt, enkelt och online

Nu har vi gjort det enklare för dig att ta säkrare affärsbeslut. Köp företagsupplysning, årsredovisning, registreringsbevis eller någon av våra andra produkter som går att köpa direkt online. 

Beställ online

Kunskap & inspiration

Här har vi samlat våra bästa tips och guider – vill du fördjupa dig i något område har vi många artiklar och blogginlägg som vi hoppas kan vara intressanta. Kolla gärna våra kundcase, där våra kunder berättar hur vi hjälpt dem att drömma större.

Ta mig till Kunskap & inspiration