VIKTIG INFORMATION

UC drabbades av ett tekniskt fel under tisdagen den 28 mars klockan 02:35 som innebar att information om serveringstillstånd i våra system var felaktig. Sedan den 29 mars klockan 02:35 är problemet åtgärdat. Vi beklagar de eventuella problem som du som kund drabbats av till följd av incidenten. 

UC Direkt

UC Direkt är en upplysningstjänst anpassad till företag med behov av snabba, enkla och tydliga besked

Vad behöver du hjälp med?

Företagsbedrägerier - ett växande problem

Blogginlägg

UC levererar både tjänster och konkurrensfördelar till Creddo

Kundcase

Spara tid och öka din försäljning

Låt AI hitta din nästa affärsmöjlighet

Med Goava Discover har du all företagsdata på ett och samma ställe så att du kan göra effektiv research innan du kontaktar kunden. Du behöver inte ödsla tid på att hitta intressanta företag, det sker per automatik och du får även hjälp att prioritera.

Läs mer här

Lär dig mer om kassaflödesanalysen

UC Business School

Passa på att anmäla dig till två digitala förmiddagar med föreläsning, interaktivitet och övningar! Med kursen Så förstår du kassaflödesanalysen får du en förståelse för vad som skapar kassaflöden, hur olika typer av affärstransaktioner ger olika flöden samt lär dig ta ställning till vad som är ett bra kassaflöde. Genom spel, tävlingar, gruppövningar, företagscase och en engagerad föreläsare får du på ett enkelt och roligt sätt en bättre förståelse av företagets kassaflöde som gör att du kan ta bättre affärsbeslut.

Läs mer och anmäl dig här