Marknadsutblick v. 14 - Covid-19

Ny rapport!

Extra konkursstatistik

Konkurser inom hotell-och restaurang väntas öka med 122 procent i april

UCs extra konkursstatistik, baserad på inkomna konkurser under perioden 1-6 april 2020, visar att konkurserna inom hotell- och restaurangbranschen väntas öka med 122 procent, jämfört med samma period 2019. 

Ta del av statistiken! 

Vi bevakar utvecklingen i kreditbetygen

Kort summering av vår nuvarande hållning

I dessa mycket speciella tider är det viktigare än någonsin att även fortsättningsvis möjliggöra flöden av krediter och att hjälpa företag att upprätthålla sina verksamheter. Vi på UC kommer att fortsätta leverera högkvalitativa kreditupplysningar och kreditscore.

Läs mer! 

Relationen med kunden viktigare än någonsin

8 tips som kan hjälpa dig i osäkra tider

Det nya coronaviruset drabbar tyvärr många av oss – både ur ett hälsoperspektiv och ur ett ekonomiskt perspektiv. När vi snabbt tvingats vänja oss vid tanken och sen skapat nya rutiner både vad det gäller privatliv och arbetsliv så kommer nästa utmaning: våra kunder. Vi vill gärna dela med oss av våra erfarenheter när det gäller hur du som företagare enklare kan hantera en eventuell ekonomisk svacka.  

Läs mer i Richards blogginlägg! 

Viktig information

Så här hanterar vi coronaviruset

Vi följer noga utvecklingen av det nya coronaviruset och är beredda att aktivera vår kontinuitetsplan om det skulle behövas. 

Läs mer om vilka åtgärder vi har vidtagit här! 

Vad behöver du hjälp med?

Kunskap & inspiration

Här har vi samlat våra bästa tips och guider – vill du fördjupa dig i något område har vi många artiklar och blogginlägg som vi hoppas kan vara intressanta. Kolla gärna våra kundcase, där våra kunder berättar hur vi hjälpt dem att drömma större.

Ta mig till Kunskap & inspiration