UC Håll koll

Minska risken att ditt företag drabbas av en bolagskapning

 

Beställ

Håll Koll

149 kr

/mån
ex. moms

Håll Koll
149 kr ex. moms

hall-koll_ny-rund-370.png

Med UC Håll koll minskar du risken att någon ändrar dina företagsuppgifter och olovligen tar över kontrollen av ditt företag, så det kan användas i bedrägliga syften, en så kallad bolagskapning.

Med UC Håll koll:

 • Minskar risken att drabbas av identitets- och bolagskapning.
 • Vi håller koll åt dig så du hinner agera.
 • Begränsar konsekvenserna och förebygger ekonomisk förlust.

 


Du blir notifierad om några ändringar görs på ditt företag och du får full insyn i vilken information som finns registrerad på företaget.

I UC Håll koll ingår ett assistansskydd via cxLoyalty International där du som företagare får hjälp om du skulle drabbas av en bolagskapning, du kan kontakta oss för personlig service och rådgivning.

Du får en trygg partner som kan vägleda dig eller helt ta hand om den ofta tidskrävande och ibland även kostsamma processen med att hantera följderna av en bolagskapning.

Läs mer om villkoren i assistansskyddet här

 

Varför UC Håll koll? 

 • Minskar risken
  Med UC Håll koll minskar du risken att drabbas av en identitets- och bolagskapning och har full insyn i vad som är registrerat på ditt företag

 • Vi håller koll åt dig
  Våra databaser uppdateras dagligen och om någon uppgift ändras på ditt företag skickar vi direkt ett e-postmeddelande till dig där vi berättar om vad som har hänt. Detta gör att du hinner agera i tid. 

 • Hjälp på vägen
  Om ditt företag blir utsatt för bolagskapning hjälper vi dig att vidta åtgärder och begränsa konsekvenserna och förebygga ekonomisk förlust. Du kan fokusera på ditt företag och låta oss ta hand om resten. 

Kontakta oss