Jag vill att mina kollegor ska kunna använda mina urval, hur gör jag?

Klicka på Spara urval och markera "Dela detta urval med övriga användare på ditt abonnemang". Om du inte vill att andra skall använda urvalet, markera istället "Detta är ett privat urval". Soptunne-ikonen är synlig vid de urval som du själv skapat, det vill säga du kan endast radera publika urval som du själv skapat.

Var det här svaret till hjälp?

Vad tråkigt,

Vår kundtjänst hjälper dig gärna med dina frågor, fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.