Visste du att UC erbjuder marknadsföringstjänster?

2017-02-08

Ja, du som redan är kund till vårt dotterbolag UC Marknadsinformation AB, vet så klart detta. Men är du inte det, så kanske detta var en nyhet för dig? UC kan leverera unika verktyg som hjälper ditt företag att förädla dina befintliga kunder och upptäcka nya, samt ge dig värdefull kunskap och insikt om kunder och prospekts.

Genom vår gedigna erfarenhet och kompetens inom data och analys, har vi unika förutsättningar för att hjälpa dig som arbetar med sälj och/eller marknadsföring att bli ännu mer träffsäkra. Vi har tillgång till mer statistik om privatpersoner och företag än någon annan. Vi erbjuder olika tjänster som kan förenkla ditt marknadsföringsarbete och öka din lönsamhet.

För dig som dagligen arbetar med affärsutveckling, försäljning eller marknadsföring, i ett stort eller litet företag, så vill jag här tipsa om tre riktigt bra poddar som kan ge dig lite ny inspiration i sättet att jobba med marknadsföring under 2017. Kan varmt rekommendera dessa. Utöver det tycker jag också vivamedias trendspaning inom digital marknadsföring inför 2017 är riktigt bra. Inspireras här!

Här är poddtipsen:

Sälj- och kommunikationspodden 

Sälj- och marknadspodden