Vi fortsätter utbilda unga – lyssna på vår podd!

2019-12-16

Som du säkert redan vet brinner vi på UC för att lära fler unga om vikten av att ha koll på sin privatekonomi. Tidigare i år inledde vi därför ett långsiktigt samarbete med Fryshuset.

Vi har haft workshops med Fryshusets Camp Connect och gett tips till unga på vad de ska tänka på när de startar företag och har även pratat om varför det är viktigt att ha koll på den egna privatekonomin.

Vi har bland annat spelat in ett poddavsnitt där Linnéa och Richard ger sina bästa tips för att ha en sund ekonomi. Lyssna på podden här. 

Linnéa kan man även följa på Instagram. Till vardags jobbar hon på vår kundservice, men på Instagram under @Kreditkollen delar hon med sig av sina bästa tips och sin kunskap inom privatekonomi i korta utbildningsfilmer.

www.ungdomar.se har vi samlat matnyttig information för unga och där kan du som ung även ställa frågor om just privatekonomin till oss helt anonymt.

/Victoria Preger

Victoria Preger

Nordisk marknads- och kommunikationsdirektör

Victoria brinner för kommunikation och har sedan 1999 arbetat med journalistik, marknadsföring, PR och kommunikation. Inom UC-koncernen är hon verksam som Nordisk marknads- och kommunikationsdirektör. Hon älskar att vistas i naturen och att vandra, är aktiv barnledare i Friluftsfrämjandet och tillbringar ledig tid i fritidshuset på Åland. Här bloggar hon om nya produkter och tjänster, digital transformering, socialt ansvarstagande, kundinsikter och gör omvärlds- och trendspaningar.