Välkommen till vårt nya hem

2017-03-20

Idag får vi äntligen möjlighet att visa dig det vi jobbat med det senaste halvåret. Vi har arbetat fram en ny webbplats som vi hoppas kommer göra det ännu enklare för dig att hitta det du letar efter!

Dessutom har vi adderat mycket mer kunskap och inspiration, som till exempel fler artiklar och kundcase. Vi vill gärna vara din hjälpande hand vid behov, så tveka inte att ställa dina frågor och funderingar till någon av våra personliga experter.

Dagens lansering kommer dessutom ganska nära inpå att vi snart firar 40 år. Den 26 april 1977 gav vi ut vår första kreditupplysning. Detta vill vi fira på många olika sätt under 2017. Äntligen fyller vi 40 år!

Men någon 40-årskris har vi inte fått än. Tvärtom. Vi är mer taggade än någonsin över att kunna erbjuda dig fler smarta tjänster inom affärs- och kreditinformation framöver. Men först och främst vill vi fira vårt nya hem här på webben tillsammans med dig!

Välkommen att titta runt och bekanta dig och tveka inte att höra av dig till mig, mina bloggkollegor eller någon annan av mina kollegor med feedback.

Här hittar du pressmeddelandet kring lanseringen