Välkommen till vår nystartade blogg!

2016-04-05

Vi på UC har gedigen kunskap inom marknads-, affärs- och kreditinformation. Kunskap som vi mer än gärna vill dela med oss av till dig!

Vi tror och hoppas att denna blogg kommer bli ett bra forum för att berätta om olika insikter och analyser, blandat med en hel del tips, inspiration och goda exempel. Här kommer sju experter från olika delar av vår verksamhet bjuda på trendspaningar och lära dig mer branschen och om våra kunder. Jag hoppas så klart att du tittar in till oss här många gånger framöver. Varmt välkommen hit!

Är det något speciellt du vill veta mer om? Tipsa gärna mig på victoria.preger@uc.se så får vi förhoppningsvis möjlighet att återkomma här i bloggen med det!

Victoria Preger

Nordisk marknads- och kommunikationsdirektör

Victoria brinner för kommunikation och har sedan 1999 arbetat med journalistik, marknadsföring, PR och kommunikation. Inom UC-koncernen är hon verksam som Nordisk marknads- och kommunikationsdirektör. Hon älskar att vistas i naturen och att vandra, är aktiv barnledare i Friluftsfrämjandet och tillbringar ledig tid i fritidshuset på Åland. Här bloggar hon om nya produkter och tjänster, digital transformering, socialt ansvarstagande, kundinsikter och gör omvärlds- och trendspaningar.