Välkommen till vår nystartade blogg!

2016-04-05

Vi på UC har gedigen kunskap inom marknads-, affärs- och kreditinformation. Kunskap som vi mer än gärna vill dela med oss av till dig!

Vi tror och hoppas att denna blogg kommer bli ett bra forum för att berätta om olika insikter och analyser, blandat med en hel del tips, inspiration och goda exempel. Här kommer sju experter från olika delar av vår verksamhet bjuda på trendspaningar och lära dig mer branschen och om våra kunder. Jag hoppas så klart att du tittar in till oss här många gånger framöver. Varmt välkommen hit!

Är det något speciellt du vill veta mer om? Tipsa gärna mig på victoria.preger@uc.se så får vi förhoppningsvis möjlighet att återkomma här i bloggen med det!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få nyheter och tips inom affärs- och kreditinformationens värld.

Victoria Preger

Marknadschef

Victoria brinner för kommunikation i alla dess former. Hon har sedan 1999 arbetat med journalistik, marknadsföring, PR och kommunikation. Inom UC-koncernen är hon verksam som marknads- och kommunikationschef. Hon älskar att vistas i naturen, är aktiv barnledare i Friluftsfrämjandet, gillar de småländska skogarna där hon har sina rötter och havet där hon tillbringar ledig tid i fritidshuset på Åland.