Tack för 2017, nu väntar ett spännande 2018!

2017-12-22

Nu är det bara några dagar kvar till jul och jag vill passa på att önska er, alla befintliga och nya kunder, en riktigt god jul!

Hoppas ni får en lugn och ledig jul med tid för avkoppling. Själv kommer jag att åka några dagar till Småland för att fira jul med nära och kära. Därefter väntar lite havsluft i fritidshuset på Åland några dagar innan det är dags för jobb igen.

Jag vill tacka dig för ett fantastiskt år. Vi på UC har jobbat på hårt i år. Vi har bland annat lanserat två nya tjänster mot privatmarknaden – Kreddy  och Kreditkollen. Vi har också lanserat tjänsterna UC Detekt och Tambur till våra företagskunder. Och vi har ännu fler spännande produktnyheter på gång som vi riktigt längtar efter att få visa dig under 2018. Så håll utkik! Under början av 2018 kommer vi också intensifiera vårt interna GDPR-arbete, som för närvarande rullar på riktigt bra.

Jag vill också passa på att tipsa dig om vår nya färska utbildningskatalog inom ramen för UC Business School. Den kommer finnas tillgänglig i mitten av januari. Vi har fyllt på och breddat vårt utbildningsutbud inför nästa år och hoppas att du kommer hitta något där att förkovra dig i.

Vi har också redan nu bokat in UC-dagen i Göteborg den 15 maj, Malmö den 16 maj och Stockholm den 7 november. I år gästas vi i alla tre städer av ingen mindre än Fredrik Reinfeldt. Missa inte detta när anmälan släpps i januari!

Vi ses nästa år, till dess vill jag önska dig en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Victoria