Kompetensutveckling och inspiration – bästa sättet att komma tillbaka till jobbvardagen

2016-08-09

Så här i slutet av semestertider hittar man många artiklar som tipsar om hur man bäst återanpassar sig till jobbvardagen 

Experter tipsar bland annat om att komma tillbaka först i mitten på veckan för att starta mjukt, utnyttja sensommarens kvällar och helger samt att ta tillfället i akt och reflektera över sin arbetssituation. På DN finns de här tipsen och några ytterligare att kika på

Ett tips som jag vill addera till listan är att planera in kompetensutveckling och konferenser för hösten. Att ha roliga och inspirerade aktiviteter i kalendern som dessutom stärker dina kompetenser hjälper verkligen att hitta tillbaka till jobb-peppen!

På tal om inspiration vill jag passa på att tipsa om den kommande UC-dagen som den 19 oktober ger dig som arbetar inom kreditbranschen en dag med glädje, kunskap och mingel.

En av förra årets deltagare sa såhär, vilket jag tycker sammanfattar dagen bra:
– Jag tycker att man får en bra bild över vad som händer just nu och vad som är på gång. Samtidigt är det ett bra och trevligt sätt att nätverka inom kreditbranschen.

Är du på jakt efter kompetensutveckling vill jag även passa på att rekommendera dig att spana in våra utbildningar inom kreditgivning till såväl företag som privatpersoner utifrån kreditupplysningens riskfaktorer. Här kan du läsa mer om dem!