Idag går vi samman med finska Asiakastieto

2018-06-29

I april tillkännagav vi att UC och finska Asiakastieto ämnade gå samman till ett gemensamt bolag. Vi kan nu glatt meddela att sammanslagningen är godkänd och klar. Från och med idag ingår UC-koncernen som en del av Asiakastieto Group Plc. Vi kan nu, tillsammans med dig som kund, blicka framåt mot en ännu starkare framtid.

Sammanslagningen som nu har genomförts skapar ett av de ledande nordiska bolagen inom digitala tjänster och datainnovation. Vi är nu närmare 500 medarbetare på sju orter i Finland och Sverige som längtar efter att få hjälpa till med pålitliga och innovativa data informationstjänster till dig som är kund. I och med sammanslagningen sker en del förändringar - men vardagen för dig som kund kommer i stort att förbli densamma.

Vi är från och med idag även listade på Nasdaq Helsinki Ltd. Jukka Ruuska, är vd för koncernbolaget Asiakastieto Group Plcs vd, och vår nuvarande vd för UC AB, Anders Hugosson, kommer fortsätta vara vd även framöver för UC AB. Anders kommer även vara vice vd för Asiakastieto Group Plc.

Idag börjar en ny spännande resa för UC och för dig som kund. Välkomna ombord!

Trevlig helg!

//Victoria