Har du upptäckt poddarna för dig som är företagare?

2016-05-04

Idag när jag cyklade till jobbet, lyssnade jag klart på de sista 20 minuterna av Företagarnas podd #18. Har ni upptäckt #företagarpodden? De drog i gång för några månader sedan och är riktig bra. Både underhållande och fullmatad med inspiration och kunskap.

I avsnittet (#18) som jag lyssnade på imorse, så intervjuar Företagarnas vd Günther Mårder, Johan Genneby från hållbarhetsbyrån Beyond Intent. De har tagit fram en hållbarhetsrapport och en alldeles ny satsning på hållbarhet som ska hjälpa småföretagare att komma på banan när det gäller hållbarhet och CSR. Avsnittet kan varmt rekommenderas!

Jag vill också dela med mig av några tips på andra bra poddar för dig som är företagare:

Victoria Preger

Nordisk marknads- och kommunikations direktör

Victoria brinner för kommunikation och har sedan 1999 arbetat med journalistik, marknadsföring, PR och kommunikation. Inom UC-koncernen är hon verksam som Nordisk marknads- och kommunikations direktör. Hon älskar att vistas i naturen och att vandra, är aktiv barnledare i Friluftsfrämjandet och tillbringar ledig tid i fritidshuset på Åland. Här bloggar hon om nya produkter och tjänster, digital transformering, socialt ansvarstagande, kundinsikter och gör omvärlds- och trendspaningar.