En av Sveriges bästa företagsbloggar för andra året i rad

2018-12-12

Glädjande nog läser du just nu en av Sveriges bästa företagsbloggar. Vi har, för andra året i rad, blivit utsedda till detta av Expertvalet.

Jag vill börja med att tacka dig, kära kund och besökare på uc.se, som läser vår blogg så flitigt. Stort tack. Sen vill jag också tacka våra fantastiska bloggare som alltid hittar bra och intressanta ämnen att dela med sig av! Hör gärna av dig till mig med förslag på ämnen som du vill läsa mer om, mejla mig på Victoria.preger@uc.se

Det finns väldigt många företagsbloggar i Sverige, så det känns extra roligt att vi får allt fler läsare av bloggen. Vi får hela tiden fler insikter och ny kunskap om vår bransch som vi vill dela med oss av till er. Bloggen har snart funnits i tre år och bakgrunden till att vi startade den var att vi ville bjuda våra kunder, potentiella kunder samt allmänhet på inspiration och kunskap om vår bransch. Det händer också mycket just nu i omvärlden som påverkar oss och dig som läsare av denna blogg.

Så här skriver Expertvalet om vår blogg ”på bloggen hittar du en blandning av inlägg, till exempel hur du kan undvika bedrägerier och uppdateringar om deras verksamhet. En blogg med enkel design och många expertskribenter”.

Här kan du läsa mer om Sveriges bästa företagsbloggar 

Och så hoppas jag så klart du som kund får ett minst lika bra bloggår från oss 2019!

Victoria