Du läser just nu en av Sveriges bästa företagsbloggar

2017-08-22

Vi har blivit utsedda till en av Sveriges 30 bästa företagsbloggar av Expertvalet. Jätteroligt tycker vi! Det är andra året i rad som Expertvalet arrangerar denna tävling. Eftersom det finns många företagsbloggar i Sverige, så det känns extra roligt att ni läsare hittar till oss.

Vi är så glada för att fler och fler hittar till vår blogg! Vi har nu varit i gång lite drygt ett år och vi känner bara att vi hela tiden får fler insikter och ny kunskap om vår bransch – informationsförädlarbranschen - som vi vill dela med oss av till er. Expertvalet har utsett oss eftersom vi ”håller hög klass, har ett varierande innehåll, matiga tips och en personlig känsla i bloggen”. Här kan du ta del av hela listan med Sveriges 30 bästa företagsbloggar 2017.

Vi på UC startade vår blogg i slutet av april 2016 eftersom vi ville bjuda våra kunder, potentiella kunder samt allmänhet på inspiration och kunskap om vår bransch. Alltifrån områden som kreditinformation och affärsinformation, men även när det handlar om marknadsinformationstjänster.

Det händer otroligt mycket just nu i omvärlden som påverkar oss. Därför ville vi skapa en snabbrörlig plattform där vi kan dela med oss av nyheter, trender och insikter. Vi kände att det saknades på marknaden. Framöver hoppas vi även kunna skapa ännu mer dialog med våra bloggläsare.

Jag vill också passa på att tacka våra fantastiska bloggare som alltid hittar bra och intressanta ämnen att dela med sig av!

Vi vill så klart hela tiden bli ännu bättre. Så tipsa gärna oss bloggare om vad ni vill veta och läsa mer om i bloggen framöver genom att mejla mig direkt på Victoria.preger@uc.se

Glada hälsningar
Victoria