Branschförenande initiativ mot bedrägerier

2016-04-20

UC tillsammans med branschkollegor i gemensam insats för att underlätta för den som drabbas av bedrägeri eller bedrägeriförsök.

Idag har vi berättat om ett nytt och viktigt samarbete, där Sveriges fem ledande kreditupplysningsföretag gått samman för att erbjuda skydd mot bedrägerier. Bedrägerispärren innebär att du som är utsatt för bedrägeri endast behöver ringa ett samtal för att spärra din kreditupplysning hos alla de fem anslutna kreditupplysningsföretagen (Bisnode, Creditsafe, Decidas Info, Syna och UC AB.

Victoria Preger

Nordisk marknads- och kommunikations direktör

Victoria brinner för kommunikation och har sedan 1999 arbetat med journalistik, marknadsföring, PR och kommunikation. Inom UC-koncernen är hon verksam som Nordisk marknads- och kommunikations direktör. Hon älskar att vistas i naturen och att vandra, är aktiv barnledare i Friluftsfrämjandet och tillbringar ledig tid i fritidshuset på Åland. Här bloggar hon om nya produkter och tjänster, digital transformering, socialt ansvarstagande, kundinsikter och gör omvärlds- och trendspaningar.