Allt fler ärenden registreras i Tambur

2018-11-05

I våras lanserade vi på UC tjänsten Tambur, en digital portal som underlättar för mäklare, mäklarassistenter och bankhandläggares i samband med bostadstillträden.

Glädjande nog har 22 000 registrerade bostäder bytt eller är i en process att byta ägare via Tambur. Det känns otroligt roligt!  

Vår kundbas för Tambur består idag av 130 mäklarfirmor, 53 banker varav 45 sparbanker och ytterligare 9 sparbanker är på väg att ansluta sig till vår tjänst i november.

Sedan lanseringen har fler än 3800 mäklare och mäklarassistenter registrerat sig i Tambur.

Jag vill dela med mig av denna roliga utveckling och framförallt tacka alla produktägare och produktspecialister i Tambur-gänget som dagligen gör ett fantastiskt jobb. Bland annat Lars Kraulis, Jonas Ben Larbi, Robert Sribhadung och Jon Branje för att nämna några.

Marknaden har visat väldigt stort intresse och vi får dagligen kontakt med nya banker och mäklarfirmor som är intresserade av att veta mer och ansluta sig.

Jobbar du med bostadstillträden och vill veta mer hur du kan förenkla vardagen och administration med hjälp av Tamur? Då kan du lära dig mer via vår utbildningsplattform http://www.tambur.se/utbildning

Ta kontakt med vår produktspecialist Jonas om du har några frågor. 

Victoria Preger

Nordisk marknads- och kommunikations direktör

Victoria brinner för kommunikation och har sedan 1999 arbetat med journalistik, marknadsföring, PR och kommunikation. Inom UC-koncernen är hon verksam som Nordisk marknads- och kommunikations direktör. Hon älskar att vistas i naturen och att vandra, är aktiv barnledare i Friluftsfrämjandet och tillbringar ledig tid i fritidshuset på Åland. Här bloggar hon om nya produkter och tjänster, digital transformering, socialt ansvarstagande, kundinsikter och gör omvärlds- och trendspaningar.

Lästips för dig