Alla under 21 år får Kreditkollen kostnadsfritt

2018-12-18

Vi tycker det är viktigt med ungas ekonomi och därför lanserade vi i höstas vårt initiativ The Bill som följdes av eventet The Bill Meetup. På eventet släppte vi även nyheten att alla under 21 år får Kreditkollen helt kostnadsfritt och nu är dagen här!

Från och med idag erbjuder vi alla under 21 år vår tjänst Kreditkollen helt kostnadsfritt, helt enkelt för att unga ska få möjlighet att få bättre koll på sin ekonomi. Kreditkollen är den enda tjänsten på marknaden där man kan följa sin kreditvärdighet, sitt UC-Score som vi kallar det, och därmed få chansen att förbättra sin privatekonomi.

Med hjälp av Kreditkollen kan man sätta upp mål och anta utmaningar, allt i syfte till att öka sitt UC-Score. Men varför är UC-Score så viktigt? Jo, det är precis det vi vill öka kunskapen om. När man som ung exempelvis vill börja spara till sin första lägenhet så är det också viktigt att se till att man har ett högt UC-Score den dagen man går till banken. Ett högt UC-Score ökar chansen att få bättre villkor i en förhandling kring bolån.

För att skaffa Kreditkollen kostnadsfritt så klickar du här och signar enkelt upp dig med hjälp av ditt personnummer, e-post och telefonnummer!

Hälsningar Victoria