UC lanserar inspirationsevent för unga

2018-09-14

Yeah. Äntligen. Nu lanserar vi vårt första event för unga vuxna, en happening vi kallar The BILL Meetup och en del av vår nya satsning mot målgruppen 19-26 år.

The BILL Meetup går av stapeln den 27 september på Downtown Camper i Stockholm. Vi välkomnar drygt 100 personer till en kostnadsfri kväll för att inspirera och ge tips kring hur man kan vässa sin privatekonomi. Vi har också knutit till oss starka influencers som till exempel Hugo Rosas (länk) och Anna Svahn (länk). Här kan du anmäla dig till eventet (Länk)

Idén till The BILL Meetup fick jag i Almedalen för drygt ett år sedan. Unga vuxna har en önskan om att öka sin medvetenhet kring privatekonomi och kreditvärdighet, och vi på UC har mycket kunskap i ämnet som vi gärna bjuder på. Vi gör helt enkelt detta för att vi vill bidra till att främja den privatekonomiska kunskapen hos den här målgruppen.

Personer i åldern 19-26 år kommer att få delta i olika break out sessions om privatekonomi. Konferencier för eventet är ingen mindre än vår ambassadör för vår tjänst Kreditkollen, Hugo Rosas.

Här kan du läsa mer:
https://www.uc.se/om-uc/kvalitet-och-socialt-ansvar/bill/the-bill-meetup-2018/

https://www.minuc.se/kreditkollen

Victoria

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få nyheter och tips inom affärs- och kreditinformationens värld.

Så här behandlar vi information om dig

Victoria Preger

Nordisk marknads- och kommunikations direktör

Victoria brinner för kommunikation och har sedan 1999 arbetat med journalistik, marknadsföring, PR och kommunikation. Inom UC-koncernen är hon verksam som Nordisk marknads- och kommunikations direktör. Hon älskar att vistas i naturen och att vandra, är aktiv barnledare i Friluftsfrämjandet och tillbringar ledig tid i fritidshuset på Åland. Här bloggar hon om nya produkter och tjänster, digital transformering, socialt ansvarstagande, kundinsikter och gör omvärlds- och trendspaningar.