Nu gör vi det lättare för företagare att hitta nya kunder

2021-06-01

Under den senaste tiden har vi jobbat med att ta fram en ny tjänst för våra små- och medelstora företagskunder som använder allabolag.se. Och häromdagen gick tjänsten live och det känns alltid fantastiskt skönt när något man jobbat med realiseras. Vad är det för tjänst undrar du då kanske, ja det ska jag förklara här.   

Vi på UC och Allabolag har länge stått för en av marknadens mest kompletta och populära databaser för marknadsinformation i Sverige. Större kunder har haft möjlighet att köpa våra mer avancerade analys- och urvalstjänster för att effektivisera sin försäljning och marknadsföring.  

Men nu har det blivit dags för även små- och medelstora företag att kunna hitta relevanta och träffsäkra leads på ett enkelt sätt.  Med Allabolag Urval får besökare på allabolag.se avancerade funktioner för kundanalys, segmentering och målgruppsurval till ett konkurrenskraftigt pris. Med tjänsten hittar de nya kunder utan att ringa hundratals kalla samtal och får hjälp i att identifiera de företag de har störst chans att göra affärer med, så att de kan fokusera på att kommunicera med de som är relevanta. De får möjlighet att:  

  • Analysera sina kunder 
  • Skapa träffsäkra målgrupper 
  • Kontakta Sveriges viktigaste beslutsfattare 
  • Uppdatera sina register 

Med Allabolag Urval får man större förståelsen för sina kunder och kan enkelt hitta nya prospekt. Med hjälp av ett hundratal olika urvalskriterier kan man ta fram träffsäkra målgrupper för olika ändamål, ekonomisk statistik över branscher eller analysera olika affärssegment.   

Det blir dessutom enklare att ta del av kontaktuppgifter till många av Sveriges viktigaste beslutsfattare. Vi samlar in, kvalitets- och GDPR-säkrar namn och kontaktuppgifter till företagsledare, ekonomiansvariga, försäljningsansvariga, marknadsansvariga och många fler.   

Nu finns dessa uppgifter tillgängliga för dig att exportera direkt från Allabolag Urval och även systertjänsten UC Selekt. Du kan också höra av dig till oss för mindre utdrag, till exempel till kampanjer och registeruppdateringar. Vi fyller ständigt på vår databas med nya beslutsfattare för att ge dig de bästa förutsättningarna att komma i kontakt med rätt personer.  

Är du nyfiken att läsa mer och kanske testa tjänsten finns mer information här.