Information om Tambur

Det är för närvarande driftstörningar som påverkar UCs tjänst Tambur. Vi arbetar intensivt med att lösa problemet och ber om ursäkt för de eventuella problem detta medför.

NY_UC-dagen-2020_mix_800x235.jpg

Årets event har nu varit, vi tackar för i år och ses nästa år!

 

UC-dagen 2020 - digitalt event! 

2020 blev året då många saker ändrades och så även UC-dagen. Vi kommer därför inte kunna anordna UC-dagen som vanligt i år.

I stället kommer vi sända två stycken digitala event under hösten där du på ett coronasäkert sätt kan få kunskap och inspiration!

Var och när?

Datum 9 oktober och 22 oktober
Plats Digitalt event, du deltar via din dator
Tid 09:00 -11:30
Pris Utan kostnad / 400 kronor *

 

* Om du i samband med anmälan samtidigt anmäler dig till UC-dagen 2021 i Göteborg den 5 maj eller UC-dagen Stockholm den 16 november får du gå detta evenemang utan kostnad. Ordinarie pris UC-dagen 2021 är: Göteborg 1595 kr. ex moms och Stockholm 3 495 kr ex moms. Anmälan till dessa event är bindande men fakturering sker 2021.

Deltagare utan förhandsbokning betalar 400 kronor (ex. moms) för det digitala eventet. 


Talare och Moderator

  • Talare den 9 oktober: Olle Engdegård, Susanne Spector, Kristina Paltén och Anders Borg. Moderator Josefine Sundström. 
  • Talare den 22 oktober: Gabriella Göransson, Edvind Nyygaard, Ari Riabacke och Jan Eliasson. Moderator Josefine Sundström. 

 


Talare på UC-dagen:

 

Kristina Paltén

Ultralöpare och författare. Kristina berättar om hur hon som första kvinna i världen sprang genom Iran. Vad var det som fick henne att ta beslutet att snöra på sig löparskorna och korsa ett land som förknippas med problem och konflikter?

Läs mer

Ari Riabacke 

Ledarskapsexpert. Hur kan vi leda oss själva och andra i tider av snabb teknikutveckling, digitalisering och informationsöverflöd? Ari ger nya idéer om det framtida ledarskapet, hur man skapar effektiva organisationer där människor känner sig trygga att prestera på topp.

Läs mer

Susanne Spector

Senior makroanalytiker Nordea. Susanne kommer ge oss en dagsaktuell analys över hur omvärlden påverkar det svenska ekonomiska läget och ger oss en samlad bild av vi har att vänta under det närmaste året. 

Läs mer

Anders Borg

Fd finansminister. Anders kommer prata om ekonomi, framtid och omvärld. Sverige och världsekonomin står inför stora utmaningar med bland annat låg inflation, tullkonflikter, ett brett teknikskifte och ökad globalisering. Hur ska Sverige möta dessa utmaningar och vad betyder det för våra företag? 

Läs mer

Edvind Nygaard

Affärsutvecklare Swish. Edvind har varit med i Swish ända sedan idén skissades fram på en whiteboard i 2009 och ger oss en insikt i hur ta-betalt-marknaden har förändrats och påverkats av enkla realtidsbetalningar i mobilen. Idag swishar fler än 7 miljoner användare för mer än 20 miljarder kronor i månaden i Sverige och tillväxten är störst i betalningar till företag.

Läs mer

Jan Eliasson

Toppdiplomat, tidigare svensk utrikesminister och vice generalsekreterare i FN. Jan kommer prata om den oroliga och osäkra tid som vi alla lever i och hur det nu är viktigare än någonsin att vi samlas kring en väg framåt som gagnar alla.

Läs mer


UC experterna och UC-dagens moderator:

 

Gabriella Göransson

Chef Kreditinformationstjänster. 
Gabriella kommer berätta hur det går för kreditsverige, både för företagen och privatpersonerna. Hur många företag går i konkurs och hur ser anmärkningsläget ut? Vilka trender ser vi när det gäller krediterna men även bedrägerierna? Det och mycket mer berättar Gabriella om.   

Läs mer

Olle Engdegård

Chef prediktiva modeller UC. Olle har en bakgrund som forskare och doktor i fysik men ansvarar numera för våra kreditscore och allt som kan vara relaterat till AI. Olle kommer prata om artificiell intelligens. Varför får så många en dimma framför ögonen när AI dyker upp? Varför är det så svårt att prata konkret om det? 

Läs mer

Josefin Sundström

Dagens moderator. Josefine Sundström är en populär programledare i SVT och TV4. Genom åren har hon guidat TV-publiken genom en rad olika program som Melodifestivalen, Världens Barn, Kristallen och När och Fjärran. Josefine är även författare och tidigare balettdansös.