UC-dagen-2020_mix_800x235.jpg


UC-dagen i Göteborg

UC-dagen är vårt årliga återkommande och väldigt uppskattade event. Vi bjuder in dig som jobbar inom bank, finans och närliggande branscher till en dag fylld av såväl värdefull kunskap och inspiration, som underhållning.

Dagen bjuder på fantastiska möjligheter att nätverka under trevliga former – i fikapauser, på lunchen och inte minst på det avslutande minglet med tilltugg.

Var och när?

Datum 23 september, 2020 (nytt datum) 
Plats SAS Radisson Blu Scandinavia Hotel, Göteborg
Tid 09:00 - 17:00
Pris 1 595 kronor exklusive moms

Frukost, fika, lunch och avslutande mingel med tilltugg och dryck ingår. 

Vi följer noga myndigheters rekommendationer för folksamlingar och evenemang och kan därför ställa in eller genomföra eventet digitalt om detta är rekommendationen i september. Fakturering sker när vi vet att vi kan genomföra eventet.


Talare och Moderator

 

Kristina Paltén

Ultralöpare och författare. Kristina berättar om hur hon som första kvinna i världen sprang genom Iran. Vad var det som fick henne att ta beslutet att snöra på sig löparskorna och korsa ett land som förknippas med problem och konflikter?

Läs mer

Ari Riabacke 

Ledarskapsexpert. Hur kan vi leda oss själva och andra i tider av snabb teknikutveckling, digitalisering och informationsöverflöd? Ari ger nya idéer om det framtida ledarskapet, hur man skapar effektiva organisationer där människor känner sig trygga att prestera på topp.

Läs mer

Susanne Spector

Senior makroanalytiker Nordea. Susanne kommer ge oss en dagsaktuell analys över hur omvärlden påverkar det svenska ekonomiska läget och ger oss en samlad bild av vi har att vänta under det närmaste året. 

Läs mer

Anders Borg

Fd finansminister. Anders kommer prata om ekonomi, framtid och omvärld. Sverige och världsekonomin står inför stora utmaningar med bland annat låg inflation, tullkonflikter, ett brett teknikskifte och ökad globalisering. Hur ska Sverige möta dessa utmaningar och vad betyder det för våra företag? 

Läs mer

Edvind Nygaard

Affärsutvecklare Swish. Edvind har varit med i Swish ända sedan idén skissades fram på en whiteboard i 2009 och ger oss en insikt i hur ta-betalt-marknaden har förändrats och påverkats av enkla realtidsbetalningar i mobilen. Idag swishar fler än 7 miljoner användare för mer än 20 miljarder kronor i månaden i Sverige och tillväxten är störst i betalningar till företag.

Läs mer

Josefin Sundström

Dagens moderator. Josefine Sundström är en populär programledare i SVT och TV4. Genom åren har hon guidat TV-publiken genom en rad olika program som Melodifestivalen, Världens Barn, Kristallen och När och Fjärran. Josefine är även författare och tidigare balettdansös.


UC experterna

 

Gabriella Göransson

Chef Kreditinformationstjänster. 
Gabriella kommer berätta hur det går för kreditsverige, både för företagen och privatpersonerna. Hur många företag går i konkurs och hur ser anmärkningsläget ut? Vilka trender ser vi när det gäller krediterna men även bedrägerierna? Det och mycket mer berättar Gabriella om.   

Läs mer

Olle Engdegård

Chef prediktiva modeller UC. Olle har en bakgrund som forskare och doktor i fysik men ansvarar numera för våra kreditscore och allt som kan vara relaterat till AI. Olle kommer prata om artificiell intelligens. Varför får så många en dimma framför ögonen när AI dyker upp? Varför är det så svårt att prata konkret om det? 

Läs mer
 

 

   

 

 

 

   

 

 

 

   

 

   


23 september

SAS Radisson Blu Scandinavia Hotel, Göteborg

  • En heldag fylld med föreläsningar
  • Fika och lunch
  • Avslutande mingel

Till anmälan