UC-dagen

7 november, Stockholm Waterfront

 

UC-dagen i Stockholm gästas i år av ingen mindre än Fredrik Reinfeldt. Tillsammans med andra spännande talare, god mat och underhållning får du tillfälle att inspireras, nätverka och höra det senaste inom bank och finans. 

Utöver ett spännande talarprogram bjuder dagen även på en paneldiskussion om aktuella ämnen och självklart står våra UC-experter på scen för att berätta det senaste inom kreditsverige. Så missa inte årets kreditevent där vi lovar dig en riktigt värdefull dag!

På scen i Stockholm

Program kommer senare och fler talare tillkommer efterhand. 

Fredrik Reinfeldt

Fd statsminister

Fredrik Reinfeldt var statsminister under två mandatperioder åren 2006-2014. Idag är han verksam som föreläsare med nära trettio års erfarenhet av publika framträdanden både i Sverige och internationellt. Under UC-dagen tar Fredrik sin utgångspunkt i globala förändringar för att beskriva hur livet i Sverige och Europa kommer att förändras. Hur ser de nya förutsättningarna ut och vad kan vi förvänta oss framöver?

Carolina Klüft

Guldmedaljör

Med flera internationella medaljer från sin idrottskarriär har Carolina samlat på sig viktiga lärdomar, erfarenheter och kunskap som har bidragit till framgång både på men även utanför idrottsbanan.

Martin Noréus

Ekonomi & politik

Biträdande generaldirektör och verksamhetsområdeschef för området Bank på FI. Martin har tidigare arbetat på Riksbanken som ekonom på avdelningen för finansiell stabilitet och varit rådgivare åt vd-staben på SEB.

Ami Hemviken

Ledartränare och coach

Ami Hemviken är en av Sveriges främsta föreläsare inom beteende, påverkan, relationer och kommunikation. Med en blandning av humor och allvar fångar hon sin publik som får uppleva glädjen i att mötas och utvecklas.

Lena Sellgren

Chefekonom, Business Sweden

Lena Sellgren som har lång erfarenhet från omvärldsbevakning och ekonomiska analys. Innan Business Sweden var hon chefanalytiker på Nordea Markets. Hon har en gedigen erfarenhet av arbete inom offentlig sektor. Hon har varit chef för offentliga finanser vid Konjunkturinstitutet och arbetat drygt tio år vid Finansdepartementet bland annat som chef för skatteekonomisk analys.

Andreas Ekström

Framtid, omvärld och den digitala revolutionen

Andreas Ekström är journalisten som håller hisnande föreläsningar om den digitala revolutionen. Han målar framtidsbilder genom att prata om samhälls- och beteendeförändringar snarare än tekniska möjligheter. Hans föreläsning på TED har setts av miljontals människor.

Pär Magnusson

Chefanalytiker & räntestrateg på Swedbank

Pär har arbetat 19 år på finansmarknaden som analytiker samt tio år som makro- och ränteanalytiker på Danske Bank i Köpenhamn följt av fem år på RBS i Stockholm och London. Sedan 2015 på Swedbank i rollen som chefanalytiker för räntor. Har tidigare varit krönikör på Affärsvärlden och återkommande kommentator på CNBC.

Roger Josefsson

Chefekonom för Macrobond Financial

Roger Josefsson driver ett eget konsultföretag, Alta Doctrina AB, och är Chefekonom för Macrobond Financial AB, ett data- och analysföretag vars produkter bland annat används av universitet, banker och andra finansiella företag över hela världen. Roger inledde sin karriär på Riksbanken och Finansdepartementet, men är kanske mest bekant som tidigare chefekonom på Danske Bank där han uttalade sig om allt från Riksbankens penningpolitik till frihandelns effekter på den ekonomiska jämlikheten.

Patricia Hedelius

Dagens moderator

I sin roll som ekonomijournalist på Svenska Dagbladet samt utbildad civilekonom följer och granskar Patricia aktuella händelser i näringslivet. Hon har rapporterat bland annat om haveriet i Eniro, Ericssons kollaps och bostadsmarknadens tvärnit. Hon har tidigare arbetat på Internationella nyhetsbyrån Reuters där hon servade finansproffsen med de senaste. Patricia Hedelius kommer vara UC-dagens moderator.

Sponsorer


7 november

Stockholm Waterfront

  • Heldag 
  • Frukost & lunch
  • Mingel med tilltugg
  • 3 495 kr

BOKA HÄR

Just nu! Ta med kollegorna på eventet och få rabatterat pris! 

Gå 4 betala för 3
(Ange kod 4 för 3)

Gå 10 betala för 8
(Ange kod 10 för 8) 

Läs mer om talarna längre ned på sidan! 

Program

Tid Programpunkt
8.30 Frukost & registrering
9.00 UC-dagen startar
09:30  Ami Hemviken - Ledartränare och coach 
10:20  Förmiddagsfika
10:55 UC-experter
11:30 Carolina Klüft - Guldmedaljör 
12:15 LUNCH
13:20 

Huvudtalare med efterföljande
paneldebatt

Martin Noréus
Bitr. generaldirektör FI

Lena Sellgren
Chefsekonom Business Sweden

Pär Magnusson
Räntestrateg Swedbank

Roger Josefsson
chefsekonom Macrobond

14:30   Eftermiddagskaffe
15:00 Andreas Ekström – Digitala revolutionen
16:00  Fredrik Reinfeldt – Fd statsminister
17:00 Branschmingel