Årets ledande företagsevent, UC-dagen

I höst är det återigen dags för vårt årliga event UC-dagen. Dagen då kreditsverige samlas och får kunskap, inspiration och träffar branschkollegor. I vanlig ordning är kvalitén på programmet hög och vi blandar både ekonomi, innovation och ledarskap med humor och andra ämnen som berör. Dagen bjuder på den perfekta kombinationen av underhållning och mycket matnyttigt, det lovar vi. På scenen hör du även våra egna UC-experter som pratar om aktuella ämnen.

Anmäl dig här

Program i toppklass

En heldag av kunskap, inspiration och förstklassiga talare.

Brett nätverkande

Nätverkande tillsammans med 500+ deltagare från närliggande branscher.

Håll dig uppdaterad

Håll dig informerad om det senaste inom branschen med hjälp av UCs experter på scen.

Var och när?

 • Datum
  17 november 2022
 • Plats
  Clarion Hotel Sign
 • Tid
  08:30 - 17:00 Dagen inleds med frukost och avslutas med gemensamt mingel. Lunch och fika ingår också.
 • Pris
  Boka din plats innan 30 juni och gå på eventet för 2 995 kronor ex. moms.
  (ordinarie pris 3 495 kr). Uppge UCBokatidigt när du anmäler dig.
Anmäl dig här

Program och tider

Program och tider presenteras inom kort.

Vid frågor, kontakta uc-dagen@uc.se

Talare på UC-dagen 2022

Margot Wallström

Margot Wallström

FD Utrikesminister

”Jag vill ha praktiska, snabba förändringar och tycker att det är mer effektivt att kompromissa och få något gjort än att vara moraliskt principfast”. Margot får saker att hända på ett smart sätt, ta del av hennes tips hur man lyckas förändra oavsett om det är på ett lokalt möte i Sverige eller med en internationell delegation från Kongo.

Sissela Kyle

Sissela Kyle

Skådespelare, komiker och teaterchef

De senaste åren har många förändringar skett och mycket av det som verkade helt omöjligt igår - är idag det enda rimliga. I en fartfylld och humoristisk föreläsning, med många skratt men också stort allvar får vi följa Sissela genom anekdoter och betraktelser kring förändringar och att hålla i längden.

Jens Magnusson

Jens Magnusson

Chefsekonom SEB

Jens kommer att tala om det rådande ekonomiska läget både globalt och på hemmaplan. 

Jan Olsson

Jan Olsson

Kriminalkommissarie och Preventionsansvarig på Nationellt IT-brotts Centrum (Noa)

Användandet av Crime-as-a-service, anonymiseringstjänster och anonyma transaktioner i syfte att utföra allt från bedrägerier till cyberkrigsföring ökar hela tiden. Hur går det till? Vilka ligger bakom? Vad är ekonomiska konsekvenserna för samhället och framför allt - hur minskar man riskerna för att bli utsatt?

Shahrzad Kiavash

Shahrzad Kiavash

Fd Triathlete

Vad gör man när det inte blir som man har tänkt sig? Shahrzad berättar en historia som kan tänkas vara tung och sorglig med humor, värme och glimten i ögat. Hon pratar om att våga vara modig, om att sätta upp mål som kan låta ouppnåeliga för andra, om självförverkligande och om att göra det “omöjliga” möjligt!

Jyrki Katainen

Jyrki Katainen

Överombudsman, Sitra

Jyrki har under hela sin karriär fokuserat på analys av samhälleliga förändringar, sökande efter lösningar och beslutsfattande. Innan sin roll som överombudsman arbetade Jyrki som vice ordförande för Europeiska kommissionen, med ansvar för sysselsättning, tillväxt, investeringar och konkurrenskraft. På UC-dagen kommer Jyrki att prata om Data Economy och hållbarhet och på vilket sätt de är drivkrafter inom tillväxt.