Välkommen till UC-dagarna

i Göteborg och Malmö

UC-DAGEN-2019_head-Lyyti-800.jpg


Snart är det dags för vårens UC-dagar i Göteborg och Malmö – eventet för dig som arbetar i kreditsverige. Som alltid bjuder vi på ett spännande och fullmatat program som både ger värdefull kunskap, inspiration och underhållning.

Vi avslutar med en god lunch och ger dig en möjlighet att nätverka och träffa branschkollegor.

Var och när?

7 maj på Scandic Rubinen i Göteborg
8 maj på High Court i Malmö

Vi startar med frukost kl 8:00 och avslutar med gemensam lunch.  
Ordinarie pris för föreläsningar samt frukost, fika och lunch är 1 595 kr.

På scenen

Nedan ser du årets huvudtalare för Göteborg och Malmö.

Programmet kommer självklart även att innehålla våra UC experter och ytterligare extern talare som delar med sig av värdefull information och kunskap. Alla detaljer är inte ännu på plats – vi uppdaterar med mer information inom kort.

 

Frida Boisen

Så blir du nummer ett i den digital värld

Frida Boisen är en världsmästare på sociala medier. Hon har en bakgrund som toppchef i mediavärlden, bland annat på Expressen och inom Bonnier. Dessutom är hon författare och nybliven programledare för Lyxfällan i TV3. Fridas underhållande föreläsning kommer ge dig många konkreta verktyg och inspiration till din digitala succé. Du får tips på hur du utnyttjar sociala medier för att fånga kundens intresse och kan ta din verksamhet till nästa nivå.

Lars-Johan Jarnheimer

Som kan hyvlar får man spån – om vikten att sätta kunden i fokus

Styrelseproffset och företagsledaren Lars-Johan Jarnheimer vet vad som krävs för att en företagsidé ska lyckas. Han har haft en rad höga chefspositioner inom Tele2, H&M, SAAB, ZTV och Eniro. 2015 tog han över efter Ingvar Kamprad som styrelseordförande för INGKA Holding B.V. (IKEA). Han pratar om vikten av att sätta kunden i fokus och våga vara annorlunda. Och han bjuder på sitt framgångsrecept som entreprenör och ledare.

Katarina Blom

Välbefinnande via vetenskap - om att stärka sig själv och andra

Katarina Blom är Sveriges första lyckopsykolog som på ett underhållande och interaktivt sätt rensar bland lyckolöften och kalla fakta. Och lär oss hur hjärnan fungerar i jakten på lycka. Hon har skrivit böcker, driver ett nätverk med psykologer och arbetar med att stärka såväl organisationer som individer för att uppnå ökad glädje och produktivitet. Bland hennes uppdragsgivare finns SVT, UR och Karolinska Institutet.

UC-dagen i Stockholm - 6 nov i Stockholm Waterfront