UC-dagen-startsida_Ashkan_Magdalena_Carl.jpg

Årets event är nu avslutat och vi återkommer med mer information om 2022 års UC-dag

I höst är det dags igen för vårt årliga återkommande event UC-dagen. Dagen då kreditsverige samlas och får kunskap, inspiration och träffar branschkollegorna. I vanlig ordning är kvalitén på programmet hög och vi blandar både världsekonomi, digitalisering och ledarskap med lite mer lättsamma ämnen. Du kommer få ta del av underhållning och mycket matnyttigt, det lovar vi. På scenen ser du även våra egna UC-experter som pratar om aktuella ämnen. 

Var och när?

Datum 16 november 2021
Plats Stockholm Waterfront
Tid


08:30 - 17:00 Dagen inleds med frukost och avslutas med gemensamt mingel. Lunch och fika ingår också. 
Pris 3 495 kronor ex. moms

 

Program och tider: 

08:00 – Registrering och frukost
09:00 – Kattis Ahlström hälsar välkommen
09:10 – Anna Breman
09:50 – Per Schlingmann
10:40 – Fikapaus
11:05 – Olle Engdegård och Gabriella Göransson, UC experter
11:55 – Magdalena Forsberg
12:45 – Lunch
13:30 – Morgan Alling
14:20 – Ashkan Fardost
15:10 – Fikapaus
15:35 – Nora Bavey
16:30 – Carl Bildt
17:30 – Mingel med branschkollegorna

Har du frågor kontakta uc-dagen@uc.se


Talare på UC-dagen:

 

Magdalena Forsberg

Mästarnas mästare och föreläsare om motivation. Hur motiverar man sig till att nå sina mål så att de inte bara blir ouppnåeliga drömmar? Den folkkära skidskytten Magdalena Forsberg föreläser om mål, motivation och drivkrafter i med- och motgång. 

Läs mer

Carl Bildt 

Co-chair, European Council on Foreign Relations. Carl Bildt har en unik förmåga att förklara komplexa händelser och begrepp och sätta dem i sammanhang som även belyser mer generella skeenden. På UC-dagen kommer han prata om "Den nya oredans tid". 

Läs mer

Anna Breman

Vice Riksbankschef. Anna kommer ge oss en dagsaktuell analys över det aktuella ekonomiska läget i Sverige. Anna tillträdde som vice riksbankschef den 1 december 2019 med en mandatperiod på sex år. 

Läs mer

Morgan Alling

Skådespelare och regissör. Morgan kommer prata om konflikthantering och hur vi kan hantera besvärliga människor på arbetsplatsen eller i hemmet. Morgan pratar om mänskliga beteenden, mobbning, konflikthantering och hur man hanterar besvärliga människor.

Läs mer

Ashkan Fardost

Föreläsare. Ashkan kommer prata om människan och den digitala åldern. Han har nära följt evolutionen av internet, och han har sett det på ett sätt som få andra har. Han diskuterar internet som ett psykiskt, sociologiskt och antropologiskt fenomen, som ändrat världens hela dynamik. 

Läs mer

Per Schlingmann

Författare, entreprenör & rådgivare. Per är en av Sveriges främsta talare inom kommunikation, strategi och framtidsfrågor. Utifrån boken Corona Express pratar Per om pandemins inverkan på samhället och ekonomin och hur man kan ta vara på de nya möjligheter som följer. 

Läs mer

Nora Bavey

Tech entreprenören som blev riskapitalist. Nora Bavey är tech entreprenören som vill öka mångfalden inom tech-industrin. Hennes föreläsning handlar om den enorma ojämlikheten som existerar bland entreprenörer och det arbete hon gör för att gynna entreprenörer som idag utelämnas. 

Läs mer


UC experterna och UC-dagens moderator:

 

Gabriella Göransson

Director Consumer Insight och vice vd UC
Gabriella kommer berätta hur det går för kreditsverige, både för företagen och privatpersonerna. 

Läs mer

Olle Engdegård

Chef prediktiva modeller UC. Olle har en bakgrund som forskare och doktor i fysik men ansvarar numera för våra kreditscore och allt som kan vara relaterat till AI. 

Läs mer

Kattis Ahlström

Dagens moderator. Kattis Ahlström är UC-dagens moderator och kommer leda talarna och oss genom dagen samt samla upp frågor från publiken. Kattis har varit programledare för många olika TV-program, däribland Melodifestivalen, Uppdrag granskning, TV-huset och Nyhetsmorgon.

 

Äntligen ses vi!

En hälsning från Niklas Malmsten

Här är varför du ska komma på UC-dagen 2021. 

Våra samarbetspartners

Sponsorer-UC-page.jpg