Årets ledande företagsevent, UC-dagen

Snart är det återigen dags för vårt årliga event UC-dagen. Dagen då kreditsverige samlas och får kunskap, inspiration och träffar branschkollegor. I vanlig ordning är kvalitén på programmet hög och vi blandar både ekonomi, innovation och ledarskap med humor och andra ämnen som berör. 

Program i toppklass

En heldag av kunskap, inspiration och förstklassiga talare.

Brett nätverkande

Nätverkande tillsammans med 500+ deltagare från närliggande branscher.

Håll dig uppdaterad

Håll dig informerad om det senaste inom branschen med hjälp av UCs experter på scen.

Var och när?

 • Datum
  13 november 2023
 • Plats
  Clarion Hotel Sign
 • Tid
  09:15 - 17:00 Dagen inleds med frukost och avslutas med gemensamt mingel. Lunch och fika ingår också.
 • Pris
  3795 kronor ex. moms

Talare på UC-dagen 2023

Annika Winsth

Annika Winsth

Chefsekonom, Nordea

Världsekonomin blir alltmer komplicerad och sammansatt och det kan vara svårt att få ett grepp om det makroekonomiska läget i världen. Nordeas chefsekonom Annika Winsth, som är känd för att kunna förklara komplex ekonomi på ett pedagogiskt sätt, kommer att närvara på UC-dagen 2023 för att ge sin syn på det intressanta ekonomiska läget och diskutera vilka frågor som är avgörande på kort och lång sikt.

Oscar Jonsson

Oscar Jonsson

Doktor i krigsvetenskap och forskare

Idag befinner vi oss i det värsta säkerhetspolitiska läget på decennier. Hur ser händelseutvecklingen ut just nu, vad kan vi vänta oss av säkerhetsläget i vår omvärld i framtiden och hur stort hot utgör Ryssland egentligen mot Sverige? Med en bred kunskap om säkerhetspolitik, ny teknologi, geopolitik och modern krigföring kan Oscar Jonsson erbjuda ett unikt perspektiv om det oroliga globala läget.

Binette Seck

Binette Seck

medgrundare av Changers Tech och Space Academy blir årets IT-kvinna

Binette brinenr för hållbarhet, inkludering och jämställdhet. Binette Seck är en entreprenör som arbetar för att fler unga, speciellt inom utsatta områden, ska kunna skaffa sig en karriär inom tech. Hon vill demokratisera tillgängligheten till kunskap inom tech och på så sätt skapa en mer jämlik industri. Karriären har tagit henne från Tensta, Paris och Dakar till att rankas som en av Sveriges topp-5 inflytelserika personerna inom Tech i Sverige. År 2021 utsågs Binette till Årets IT-kvinna. År 2023 valdes hon ut till Obama Leader.

Pelle Sandstrak

Pelle Sandstrak

Författare och föreläsare

Från uteliggare och hemlös till firad föreläsare och författare. Pelle erbjuder en föreläsning som är som en berg-och dalbana - det svänger högt och lågt och det är roligt och smärtsamt. Pelle synar det perfekta livet i detalj och funderar över vårt behov av att alltid ”må bra”. De frågor Pelle Sandstrak dryftar bjuder in var och en av oss att inte frukta de/det som är annorlunda, utan snarare att värna om våra egna liksom om andras unika egenskaper – såväl i privatlivet som på arbetsplatsen.

Stéphane Hedman

Stéphane Hedman

Produktägare UC Bostad

Stéphane är en av UCs experter inom området Fastighet och BRF. På UC-dagen kommer Stephane att tala om nuläget på bostadsmarknaden och belysa varför höjd ränta påverkar bostadsägare olika. Hur mår egentligen svenska bostadsrättsföreningar? Hur påverkar energipriset och hur kan man mäta klimatrisker?

Jeanette Jäger

Jeanette Jäger

VD, Enento Group

Mer information kommer snart.

Gabriella Göransson

Gabriella Göransson

VD, UC

Mer information kommer snart.

Eva Röse

Eva Röse

Skådespelare och föreläsare

Eva Röse är en av Sveriges mest folkkära skådespelare och ett känt ansikte i både filmer och TV-serier samt från de stora scenerna på Dramaten och Stadsteatern. Eva är moderatorn för UC-dagen 2022 och kommer hjälpa till att leda diskussionerna på plats.

Samarbetspartners

Bonanza med sin pedagogiska metod "The Visual Language of Finance", som gör det lättare att kommunicera om ett företags ekonomi.

https://www.bonanza.se/

Crosskey erbjuder en automatiserad och digitaliserad låneprocess som en tjänst, där både funktionalitet och kapacitet är anpassade för våra kunders behov.

https://www.crosskey.fi/sv/

Credma har i 30 år drivit utvecklingen inom kredithantering framåt. Vi har utbildat tusentals företagsledare och kredit- och ekonomiansvariga, och fortsätter att vara en motor och drivkraft för ny kunskap inom kredit, bank och finans. 

https://www.credma.se/