UC-dagen

7 november, Stockholm Waterfront

 

ANMÄLAN TILL ÅRETS EVENT ÄR NU STÄNGD. HÅLL UTKIK EFTER NÄSTA ÅRS UC-DAGEN.

UC-dagen i Stockholm gästades i år av ingen mindre än Fredrik Reinfeldt. Tillsammans med andra spännande talare, god mat och underhållning fick vi tillfälle att inspireras, nätverka och höra det senaste inom bank och finans. 

Utöver ett spännande talarprogram bjöd dagen även på en paneldiskussion om aktuella ämnen och självklart stod våra UC-experter på scen för att berätta det senaste inom kreditsverige.

Är du nyfiken på dagen kan du titta på filmen nedan! 

På scen i Stockholm

Nedan ser du UC-dagen 2018 års program.

Fredrik Reinfeldt

Fd statsminister

Fredrik Reinfeldt var statsminister under två mandatperioder åren 2006-2014. Idag är han verksam som föreläsare med nära trettio års erfarenhet av publika framträdanden både i Sverige och internationellt. Under UC-dagen tar Fredrik sin utgångspunkt i globala förändringar för att beskriva hur livet i Sverige och Europa kommer att förändras. Hur ser de nya förutsättningarna ut och vad kan vi förvänta oss framöver?

Carolina Klüft

Guldmedaljör

Med flera internationella medaljer från sin idrottskarriär har Carolina samlat på sig viktiga lärdomar, erfarenheter och kunskap som har bidragit till framgång både på men även utanför idrottsbanan.

Martin Noréus

Ekonomi & politik

Biträdande generaldirektör och verksamhetsområdeschef för området Bank på FI. Martin har tidigare arbetat på Riksbanken som ekonom på avdelningen för finansiell stabilitet och varit rådgivare åt vd-staben på SEB.

Ami Hemviken

Ledartränare och coach

Ami Hemviken är en av Sveriges främsta föreläsare inom beteende, påverkan, relationer och kommunikation. Med en blandning av humor och allvar fångar hon sin publik som får uppleva glädjen i att mötas och utvecklas.

Andreas Ekström

Framtid, omvärld och den digitala revolutionen

Andreas Ekström är journalisten som håller hisnande föreläsningar om den digitala revolutionen. Han målar framtidsbilder genom att prata om samhälls- och beteendeförändringar snarare än tekniska möjligheter. Hans föreläsning på TED har setts av miljontals människor.

Johanna Kull

Nationalekonom och sparekonom på Avanza

Johanna Kull följer och analyserar hur Avanzas drygt 800 000 privatkunder agerar, men arbetar framför allt med att vägleda och inspirera privatsparare. Bloggar poddar, medverkar i media och försöker alltid prata sparande på vanlig svenska och inte finanssvenska

Pär Magnusson

Chefanalytiker & räntestrateg på Swedbank

Pär har arbetat 19 år på finansmarknaden som analytiker samt tio år som makro- och ränteanalytiker på Danske Bank i Köpenhamn följt av fem år på RBS i Stockholm och London. Sedan 2015 på Swedbank i rollen som chefanalytiker för räntor. Har tidigare varit krönikör på Affärsvärlden och återkommande kommentator på CNBC.

Roger Josefsson

Chefekonom för Macrobond Financial

Roger Josefsson driver ett eget konsultföretag, Alta Doctrina AB, och är Chefekonom för Macrobond Financial AB, ett data- och analysföretag vars produkter bland annat används av universitet, banker och andra finansiella företag över hela världen. Roger inledde sin karriär på Riksbanken och Finansdepartementet, men är kanske mest bekant som tidigare chefekonom på Danske Bank där han uttalade sig om allt från Riksbankens penningpolitik till frihandelns effekter på den ekonomiska jämlikheten.

Patricia Hedelius

Dagens moderator

I sin roll som ekonomijournalist på Svenska Dagbladet samt utbildad civilekonom följer och granskar Patricia aktuella händelser i näringslivet. Hon har rapporterat bland annat om haveriet i Eniro, Ericssons kollaps och bostadsmarknadens tvärnit. Hon har tidigare arbetat på Internationella nyhetsbyrån Reuters där hon servade finansproffsen med de senaste. Patricia Hedelius kommer vara UC-dagens moderator.

Sponsorer