I år gästas UC-dagarna av ingen mindre än Fredrik Reinfeldt. Tillsammans med andra spännande talare, god mat och underhållning får du tillfälle att inspireras, nätverka och höra det senaste inom bank och finans. 

Utöver ett spännande talarprogram bjuder dagen även på en paneldiskussion om aktuella ämnen och självklart står vår UC-experter på scen för att berätta det senaste inom kreditsverige. Så missa inte årets kreditevent där vi lovar dig en riktigt värdefull dag!

På scen i Stockholm

Program kommer senare och fler talare tillkommer efterhand. 

Fredrik Reinfeldt

Fd statsminister

Fredrik Reinfeldt var statsminister under två mandatperioder åren 2006-2014. Idag är han verksam som föreläsare med nära trettio års erfarenhet av publika framträdanden både i Sverige och internationellt. Under UC-dagen tar Fredrik sin utgångspunkt i globala förändringar för att beskriva hur livet i Sverige och Europa kommer att förändras. Hur ser de nya förutsättningarna ut och vad kan vi förvänta oss framöver?

Carolina Klüft

Guldmedaljör

Med flera internationella medaljer från sin idrottskarriär har Carolina samlat på sig viktiga lärdomar, erfarenheter och kunskap som har bidragit till framgång både på men även utanför idrottsbanan.

Ami Hemviken

Ledartränare och coach

Ami Hemviken är en av Sveriges främsta föreläsare inom beteende, påverkan, relationer och kommunikation. Med en blandning av humor och allvar fångar hon sin publik som får uppleva glädjen i att mötas och utvecklas.

Andreas Ekström

Framtid, omvärld och den digitala revolutionen

Andreas Ekström är journalisten som håller hisnande föreläsningar om den digitala revolutionen. Han målar framtidsbilder genom att prata om samhälls- och beteendeförändringar snarare än tekniska möjligheter. Hans föreläsning på TED har setts av miljontals människor.

Patricia Hedelius

Dagens moderator

I sin roll som ekonomijournalist på Svenska Dagbladet samt utbildad civilekonom följer och granskar Patricia aktuella händelser i näringslivet. Hon har rapporterat bland annat om haveriet i Eniro, Ericssons kollaps och bostadsmarknadens tvärnit. Hon har tidigare arbetat på Internationella nyhetsbyrån Reuters där hon servade finansproffsen med de senaste. Patricia Hedelius kommer vara UC-dagens moderator.

Robert Boijes förlängda presentation från UC-dagarna i Göteborg och Malmö

Vart är vi på väg

Ta del av Robert Boijes förlängda presentation från UC-dagarna i Göteborg och Malmö där han bland annat berättade om det ekonomiska läget i omvärlden och Sverige, boränteutvecklingen och bostadspolitiken

Robert Boije UC-dagarna 2018.pdf

Upplev förra förra årets event!

7 november

Stockholm Waterfront

  • Heldag 
  • Frukost & lunch
  • Mingel med tilltugg

Boka tidigt! 
2995 kr (ex. moms) (ord. 3 495 kr)

Boka här

Ange kampanjkod:  Boka Tidigt 2018