Planerat underhåll

Klockan 22:00 ikväll påbörjar vi ett planerat underhåll som innebär att det inte går att använda UCs tjänster. Underhållet pågår till och med klockan 02:00 den 25/9. Vi ber om ursäkt för de eventuella problem detta medför. 

 

 
 

UC Sigill

SPECTRAFENCE AB (556993-3608) har den 24 september 2021 UC SILVER (GOD KREDITVÄRDIGHET)

 

UC SILVER indikerar att SPECTRAFENCE AB är en trygg och solid partner att göra affärer med. Kreditbetyget baseras på UC Risk Företag som är marknadens säkraste modell för kreditbedömning. UC Risk uppdateras dagligen och bedömer sannolikheten för ett företag att hamna på obestånd inom ett år.

Här kan du läsa mer om UCs sigill

 

Om UC

UC-koncernen är Sveriges ledande affärs- och kreditinformationsföretag. Sedan 1977 erbjuder vi miljontals kunder beslutsunderlag genom förädlad affärsinformation och kompletta kreditupplysningar. Våra kunder är både företag, offentlig sektor och privatpersoner. UC-koncernen består av UC AB, UC Affärsfakta AB och UC Affärsinformation AB. Tillsammans samverkar våra bolag för synergier som ger smartare tjänster och större fördelar för kunden. Samtliga med målet att skapa säkrare affärsbeslut och större drömmar. Sedan juli 2018 är UC-koncernen en del av Asiakastieto Group Plc.