UCs HR-direktör vinner pris för sina insatser inom employer branding

Pressmeddelande nov 12, 2020 09:00

Eleonor Öhlander, HR-direktör för UC och det nordiska företaget Enento Group*, utsågs igår till Årets HR-direktör 2020 inom employer branding av företaget Universum. Priset delades ut under Universums digitala gala där Sveriges bästa arbetsplatser prisas, och även insatser inom employer branding belönas.

Eleonor Öhlander, HR direktör för UC och Enento Group, vinner priset Årets HR-direktör 2020 inom employer branding av Universum.

Nomineringen lyder:
"Denna person har på ett mycket tydligt sätt drivit frågorna inom sin organisation.
Hon har i detta arbete lyckats mycket väl med tydliga resultat, förankring samt ett skapat intresse.
Vi tycker därför att denna person utmärker sig, och tillsammans med en engagerad ledning för företaget vill vi tilldela Eleonor Öhlander, UC, priset som Årets HR direktör 2020 inom Employer Branding."

- Det är med stor ödmjukhet och en enorm glädje jag mottar detta fina pris. Jag är oerhört glad och stolt över vad alla kollegor inom Enento-koncernen, där UC ingår, har uppnått på så kort tid när det kommer till just employer branding. Vi har inte varit en nordisk organisation särskilt länge, men har valt att verkligen satsa på att väva samman våra lokala bolag i Norden. Med en stor dos öppenhet och transparens tillsammans med vilja och glädje ser jag detta pris som ett kvitto på att vi har kommit en bra bit på vägen, kommenterar Eleonor Öhlander, HR-direktör för UC och Enento Group och Årets HR-direktör 2020 inom employer branding.

Utmärkelsen tilldelas årligen en person som har utmärkt sig inom employer branding.
Läs mer på https://universumglobal.com/

*Enento Group har 420 anställda i Finland (under varumärket Asiakastieto), Norge (under varumärket Proff), Danmark (under varumärket Proff) och i Sverige (under varumärkena UC, Allabolag och Proff.