Längre svarstider

För närvarande upplever vi lite längre svarstider än normalt på uc.se. Vi arbetar för att lösa problemet och ber om ursäkt för de eventuella problem detta medför.

 

Asiakastieto Groups förvärv av Proff är nu genomfört

Pressmeddelande jul 01, 2019 03:00

Asiakastieto Group, där UC ingår, har idag genomfört förvärvet av Proff. Den 20 maj kommunicerades nyheten att Asiakastieto Group förvärvar Proffs verksamheter i Norge, Danmark och Sverige från Eniro, och förvärvet är nu genomfört.

Asiakastieto Groups förvärv av Proff i Norge, Danmark och Sverige är idag helt genomfört. Detta resulterar i att Asiakastieto Group, där UC ingår, numera är helt nordiska och dessutom marknadens starkaste aktör inom freemium affärsinformation. Webbplatserna Allabolag.se samt asiakastieto.fi/yritykset ingår redan i koncernen, och får nu sällskap av Proff.

- Genom vårt strategiska förvärv av Proff har vi nu stärkt vår position på marknaden inom affärsinformation. Tillsammans med Proffs erfarenhet av de övriga nordiska länderna kommer samtliga webbplatser nu att kunna utvecklas ytterligare och genom vår skalbara affärsmodell har vi möjlighet att skapa positiva synergier, kommenterar Siri Bengtsson, affärsområdeschef för Asiakastieto Groups tjänster mot SME och konsumentmarknaden i Norden.

Förvärvet av Proff i Norge, Sverige och Danmark från dess tidigare ägare Eniro, innebär att Asiakastieto Group nu har växt med ytterligare 60 medarbetare.

För mer finansiell information kring förvärvet, besök: https://investors.asiakastieto.fi/releases/