Information från UC

Just nu är det många som kontaktar oss gällande utskick från UC av ett större antal korrigeringar kopplat till skuldsaldon från Kronofogden.
UC för en nära dialog med Kronofogden och ber dig ha överseende med att det för närvarande kan ta längre tid än vanligt att komma i kontakt med vår kundtjänst för företag.

The Bill Meetup 2018

Årets ekonomievent för dig under 26!

Kul att du vill besöka The Bill Meetup! Vi har precis haft vårt första event men håll utkik här efter nyheter kring framtida event!

 

Slutet av månaden? Kanske drömmer du om att få råd till en spännande resa eller en egen lägenhet? Är du dessutom mellan 19-26 år? Då är du välkommen till Bill Meetup 2018! Torsdagen den 27 september bjuder UC och Kreditkollen in till en kväll i privatekonomins tecken. Du kommer gå hem laddad med inspiration och handfasta tips på hur du kan vässa din ekonomi.

Vi bjuder på trevligt mingel med veganska tapas och fruktiga mocktails från ”Rescued juice" samt en och annan överraskning under kvällen. Entreprenören och Kreditkollens ambassadör Hugo Rosas håller i trådarna och självklart är The Bill Meetup helt kostnadsfritt!

VIKTIG INFORMATION

Eventet är kostnadsfritt och det är först till kvarn som gäller. Antalet platser är begränsade och din anmälan är bindande. Skulle eventet vara fullbokat skriver vi upp dig på en gästlista och meddelar dig om en plats till eventet öppnar sig.

Breakout sessions

Invest 'n save med Anna Svahn

Kom igång med investering!

Anna driver bloggen Annasvahn.se, Economista, Feminvest och podcasten ”Outsiders”. Anna är expert på investeringar och sparande och kommer under kvällen dela med sig av sina bästa tips.

Begrip begreppen med Hugo och Richard

Vad är kreditvärdighet och varför ska du bry dig?

Kreditvärdighet? UC-Score? Bolån? Begrip begreppen med Kreditkollens ambassadör Hugo Rosas och UCs privatekonomiska expert Richard!

Så får du koll med Kreditkollen

Vad är Kreditkollen och varför är tjänsten bra för dig som vill förbättra din kreditvärdighet?

Kreditkollen hjälper dig få bättre koll på din kreditvärdighet, kanske inför din första bostadsrätt?