Möt Esen Kahraman, Kundservice

Vi har fått en pratstund med vår fantastiska kundservicemedarbetare Esen, här berättar hon om sitt jobb samt varför hon gillar att jobba just här! 

linnea-emil-520x346.jpg

Hej Esen, hur kan en vanlig dag se ut för dig här på UC?

Jag arbetar med kundservice med fokus på privatpersoner. En arbetsdag är aldrig den andra lik. Det är det som gör mitt jobb roligt och unikt. Vi får in samtal från våra kunder som rör allt från privatekonomi till våra tjänster för konsumenter. För mig är det väldigt viktigt att kunden som ringer in känner att samtalet hanterades med kvalité och att vi hade rätt kunskap då vi är first-line support för bolaget.

Hur kom det sig att du sökte dig till just UC?

Jag kommer från förskolevärlden och efter många år där kände jag att jag ville skola om mig. Finansvärlden har alltid varit något jag tyckt om då jag gillar ekonomi. Efter första intervjun kände jag att detta var precis det jag sökte.

Vad är det bästa med att arbeta hos oss?

Att det finns utvecklingsmöjligheter. Gillar man utmaningar och är driven så finns möjligheten till utveckling. Jag lär mig nya saker varje dag från mina kollegor då vi jobbar väldigt nära varandra som ett team, sist men inte minst från de fina kunderna jag har kontakt med dagligen via telefon och e-post. Deras feedback bekräftar varför jag brinner så mycket för service.

Vad skulle ni säga till någon som går i tankarna att söka en tjänst hos oss på UC?

Att det finns utvecklingsmöjligheter inom företaget om man är driven och gillar utmaningar och sedan att om man gillar finansvärlden så ska du inte tveka att söka! På UC lever man som man lär. Företagets värderingar genomsyrar hela bolaget, det är något man känner av i företagskulturen. Det finns en gemenskap på bolaget som är sällsynt, det syns oavsett vilken avdelning man jobbar på, man umgås och hjälper varandra. Kollegorna är väldigt härliga!