Linnéa Fröberg och Emil Bergvall

Kundservice

Vi har fått en pratstund med våra grymma kundservicemedarbetare Linnéa och Emil, här berättar de om sina jobb samt varför de gillar att jobba just här! 

linnea-emil-520x346.jpg

Hej Linnea och Emil! Ni arbetar på vår svenska kundserviceavdelning med kundsupport för privatpersoner respektive företag.

Hur kan en vanlig dag se ut för er här på UC?

Linnéa: Jag arbetar med kundservice mot privatpersoner. Det kan vara alltifrån generella frågor om privatekonomi till mer specifika frågor om våra tjänster mot konsumenter. Vi lägger stor vikt vid att varje ärende ska hanteras så bra och kvalitativt som möjligt, vilket innebär att vissa ärenden kan gå ganska snabbt, medan andra ärenden tar lite längre tid.

Emil: Och jag jobbar på vår kundservice fast med fokus på frågor från företag. Det är allt från mäklare och banker, till bolag och näringsidkare som kontaktar oss för att få hjälp med olika frågor. Eftersom vi hjälper så många olika intressenter från olika branscher och det är stor variation mellan frågorna vilket innebär att jag varje dag får lära mig om våra tjänster och produkter.

Hur kom det sig att ni sökte er till just UC?

Linnéa: Jag fick upp ett intresse för UC genom min bästa kompis som jobbade här. Jag visste att det fanns stora utvecklingsmöjligheter på företaget, speciellt genom att jobba inom kundservice som ett första steg. Här är du first-line support för alla avdelningar och ärenden, vilket innebär att du som kundservicemedarbetare får en grundkunskap i väldigt mycket vilket är kul!

Emil: Jag sökte till UC av många anledningar. Jag uppskattar den dynamiska miljön UC erbjuder. Jag kommer från en annan bransch än finansvärlden, men har kommit i kontakt med bland annat Allabolag flera gånger. Även om man inte känner till branschen så känner man till UC & Allabolag.


Vad är det bästa med att arbeta hos oss?

Linnéa: Det bästa med det här jobbet är utvecklingsmöjligheterna! Är du en driven person som gillar att utmana dig själv och hela tiden utvecklas så är det något som uppskattas internt. Det jag också tycker är väldigt bra är att jag har lärt mig mycket och utvecklats i att ge service. Jag möter en mängd olika människor via telefon och mail varje dag samt att jag jobbar väldigt nära mitt team.

Emil: Det bästa med att jobba på UC är att man ständigt får lära sig nya saker! Man får interagera och lära sig från många olika avdelningar och kollegor samtidigt som man inte blir mättad av det. Vi har stort förtroende att ta på oss egna uppdrag samtidigt som vi får möjligheter att gå på utbildningar internt för att utvecklas.


Vad skulle ni säga till någon som går i tankarna att söka en tjänst hos oss på UC?

Linnéa: Kör på! Vi älskar att få in nya medarbetare och kollegor. Du får ju som sagt en mängd superbra kunskaper och erfarenheter, så du lär dig mycket samt har väldigt kul på jobbet.

Emil: UC passar för alla som är intresserade av att lära sig mer om finansvärlden, från högt till lågt. Det finns även stora möjligheter att utvecklas internt och man får förutsättningar att göra ett avtryck. Om man vill ta för sig och utvecklas, får man möjligheterna till det.