Emil Bergvall, Kundservice

Vi har fått en pratstund med Emil, som jobbar på vår kundservice. Här berättar han om sitt jobb och varför han gillar att jobba just här! 

linnea-emil-520x346.jpg

Hej Emil! Du är en av dem som dagligen pratar med våra företagskunder, berätta hur kan en vanlig dag se ut för dig?

- Det stämmer, jag jobbar på vår kundservice med fokus på frågor från företag. Det är allt från mäklare och banker, till bolag och näringsidkare som kontaktar oss för att få hjälp med olika frågor. Eftersom vi hjälper så många olika intressenter från olika branscher och det är stor variation mellan frågorna vilket innebär att jag varje dag får lära mig om våra tjänster och produkter.

Hur kom det sig att du sökte dig till just UC?

- Jag sökte till UC av många anledningar. Jag uppskattar den dynamiska miljön UC erbjuder. Jag kommer från en annan bransch än finansvärlden, men har kommit i kontakt med bland annat Allabolag flera gånger. Även om man inte känner till branschen så känner man till UC & Allabolag.


Vad är det bästa med att arbeta hos oss?

- Det bästa med att jobba på UC är att man ständigt får lära sig nya saker! Man får interagera och lära sig från många olika avdelningar och kollegor samtidigt som man inte blir mättad av det. Vi har stort förtroende att ta på oss egna uppdrag samtidigt som vi får möjligheter att gå på utbildningar internt för att utvecklas.


Vad skulle du säga till någon som går i tankarna att söka en tjänst hos oss på UC?

- UC passar för alla som är intresserade av att lära sig mer om finansvärlden, från högt till lågt. Det finns även stora möjligheter att utvecklas internt och man får förutsättningar att göra ett avtryck. Om man vill ta för sig och utvecklas, får man möjligheterna till det.